Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Τέλος καλό, όλα καλά”

“Τέλος καλό, όλα καλά”

markopoulos hamogelo

markopoulos-hamogelo
Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής του, επεισοδιακού, ντέρμπι της Θεσσαλονίκης επικρατώντας του Άρη με 56-49. Ο Σούλης Μαρκόπουλος, ανέλυσε τα καίρια σημεία του αγώνα και συνεχάρη τους παίκτες του που ακολούθησαν πιστά τα όσα τους είχε ζητήσει:

“Εμείς δώσαμε το δικαίωμα στον ‘Αρη να μπει στο ματς. Κάνανε αδικαιολόγητα λάθη και αγχωθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο η επίθεσή μας δεν είχε ρυθμό. Παίξαμε καλή άμυνα, μπορούσαμε να κάνουμε καλάθια από τον αιφνιδιασμό. Ο Άρης έβαλε κάποια μεγάλα καλάθια και ίσως δεν ήμασταν έτοιμοι να τον σταματήσαμε με φάουλ ενώ είχαμε να δώσουμε φάουλ. Ο Τσόχλας πέτυχε ένα μεγάλο σουτ στο παιχνίδι στο τέλος. Θα πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι για την συνέχεια. Τέλος καλό, όλα καλά…”

Σχετικά με το πιν εν ρολ: “Ο Άρης έκλεισε την ρακέτα. ‘Οταν πήγαινε το ματς στη ρακέτα υπήρχε ένας δισταγμός”.

Όσον αφορά την αγωνιστική πτώση του ΠΑΟΚ στο ματς: “Οι παίκτες όταν κάνουν κάποιο λάθος κουμπώνονται μετά. Αυτό τους δημιουργεί προβλήματα και επιθετικά και αμυντικά. Ψάχναμε μόνο μια επιλογή πάσας ενώ είχαμε δυο-τρεις”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Απόλλωνας Τσόχλας, πρόσθεσε: “Δεν ήταν καλό ματς. Σε αυτά τα ματς παίζει ρόλο και η θέληση. Πήραμε κάποια σημαντικά επιθετικά ριμπάαυντ. Ο Αρης μπήκε διαβασμένος, γύρισε το ματς στη συνέχεια και μας ανάγκασε να μην δώσουμε πολλές ασίστ. Ημασταν ψύχραιμοι στο τέλος και πήραμε την νίκη.

Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο που έρχεται συνέχεια εδώ με τις οικογένειές του. Θέλουμε υγιείς φιλάθλους και ζητάμε συγγνώμη και από τον Άρη αν έχει πρόβλημα με την φιλοξενία μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…