Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Μετράει και η απόδοση”

“Μετράει και η απόδοση”

priftis1

priftis1
Δεύτερη συνεχόμενη μεγάλη νίκη πέτυχε ο Κολοσσός. Η ομάδα της Ρόδου μετά την νίκη επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη νίκησε και τον ΠΑΟΚ, στο Βενετόκλειο. Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης αφού συνεχάρη τους παίκτες του, τόνισε πως εκτός από τις νίκες μετράει και η πολύ καλή απόδοση στα τελευταία παιχνίδια ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο:

“Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για την σημερινή εμφάνιση. Κυρίως γιατί προσπαθούμε να προσεγγίσουμε τα πάντα μέσα από ένα ομαδικό πνεύμα. Κι αυτό φαίνεται κι από την συγκομιδή των πόντων, πάντα υπάρχει κάποιος που προσφέρει. Η νίκη έχει διπλή σημασία. Αρχικά την ουσία που είναι οι δύο βαθμοί που μας βοηθούν να φτάσουμε πιο κοντά στο στόχο μας και στη συνέχεια η απόδοσή μας στα τελευταία δυόμισι παιχνίδια, βάζω μέσα και το ένα ημίχρονο από το παιχνίδι με τον Ίκαρο, που η ομάδα έχει σημαντική βελτίωση. Υπάρχει ένας γύρος ακόμη, τα αποτελέσματα είναι απρόβλεπτα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράστασή του, αυτή είναι η εικόνα που πρέπει να υπάρχει στο γήπεδο”.

Από την πλευρά των παικτών, ο Τέιλορ Σμιθ υπογράμμισε: “Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Παίζει καλή άμυνα είναι καλός και στην επίθεση και έπρεπε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα. Βγήκαμε στο γήπεδο δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, για μας και τους φιλάθλους μας και νικήσαμε δίκαια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…