Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Στοίχισαν τα λάθη”

“Στοίχισαν τα λάθη”

markopoulos vlemma

markopoulos-vlemma
Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του. Ο “Δικέφαλος” ηττήθηκε στην Ρόδο από τον εξαιρετικό Κολοσσό και προβλημάτισε με την απόδοση του. Ο Σούλης Μαρκόπουλος, στάθηκε στα πολλά λάθη και την αστοχία της ομάδας του που στοίχισαν τη νίκη:

“Συγχαρητήρια στον Κολοσσό και στον κ. Πρίφτη. Δεν ήταν ένα και τόσο καλό παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Δεν περιμέναμε ότι θα κάνουμε τόσο πολλά λάθη. Δεν είδαμε τη ρακέτα, δεν είχαμε καλά ποσοστά στα τρίποντα. Χάσαμε αρκετά λέι απ στο πρώτο ημίχρονο, δεχθήκαμε αρκετά καλάθια που θα μπορούσαμε να τα αποφύγουμε και εάν τα συγκεντρώσεις όλα αυτά, δημιουργείται μία διαφορά που σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερη στο πρώτο ημίχρονο. Εχουμε 12 παιχνίδια ακόμη, να συνεχίσουμε την δουλειά και να δούμε που θα καταλήξουμε. Είναι πολύ δυνατή ομάδα ο Κολοσσός κι αν συνεχίσει έτσι μπορεί να πιάσει και ακόμη καλύτερη θέση στη βαθμολογία”.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, με τη σειρά του, πρόσθεσε: “Ξέραμε ότι θα είχαμε ένα πολύ δύσκολο απόγευμα σήμερα απέναντι στον Κολοσσό που είναι πολύ δυναμικός στα τελευταία λεπτά. Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη και χαλάσαμε την εικόνα που είχαμε δημιουργήσει κι αυτό είναι κρίμα γιατί η ομάδα δουλεύει πολύ σκληρά. Δεν είμαστε η ομάδα που θα παίξει 20 λεπτά και θα καταφέρει να κερδίσει μόνο με ένα ημίχρονο ένα παιχνίδι. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας, γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …