Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Καθοριστικός ο Νίκος”

“Καθοριστικός ο Νίκος”

vetoulas neyra

vetoulas-neyra
Ο Απόλλων επικράτησε του Ικάρου Χαλκίδας στην Πάτρα, σημειώνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, πραγματοποιώντας, παράλληλα,  ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο τεχνικός των Πατρινών, Νίκος Βέτουλας, αφού συνεχάρη τους παίκτες του για την σημαντική νίκη αλλά και τον προπονητή των φιλοξενουμένων, Άρη Λυκογιάννη, εξήρε την καταλυτική συμβολή του αρχηγού Νίκου Αργυρόπουλου :

Συγχαρητήρια στον κόουτς Άρη Λυκογιάννη στην προσπάθεια που κάνει για να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του Ίκαρου. Θεωρώ ότι είμαστε ακόμα σε ένα στάδιο προσαρμογής μετά την έλευση των νέων παικτών. Σήμερα εμφανιστήκαμε πιο αγχωμένοι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, ιδιαίτερα ο Ρος. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Θεωρώ ότι η συμβολή του Νίκου Αργυρόπουλου ήταν καθοριστική όταν έπαιζε man to man ο Ίκαρος και στη ζώνη”.

Εκ των παικτών, ο Αντρέγια Μιλουτίνοβιτς, υπογράμμισε: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη. Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο σκορ. Στο τέλος του παιχνιδιού δείξαμε μεγάλο βαθμό εμπειρίας, ειδικά ο αρχηγός μας Νίκος Αργυρόπουλος. Όλη η ομάδα πήγα καλά και μας άξιζε η νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…