Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Στη Δωδεκάνησο το κύπελλο

Στη Δωδεκάνησο το κύπελλο

osekkkyp

osekkkyp

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Δωδεκάνησος κατακτά το κύπελλο της ΟΣΕΚΚ. Οι Ροδίτες στον τελικό που διεξήχθη στο Μετς επικράτησαν του ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια με 54-51, σε έναν αγώνα που έγινε υπό το βλέμμα του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού.

Ο Γιώργος Μακρής από τον ΠΑΣΚΑ ήταν για μια ακόμα φορά… ασταμάτητος και πέτυχε 35 πόντους, ενώ από τους νικητές ο Παππάς σημείωσε 26.

Παρόντες στο γήπεδο ήταν ο υπεύθυνος διαιτησίας της Ευρωλίγκας, Κώστας Ρήγας, ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ, Ηλίας Καφφές, ο επίτιμος πρόεδρος της ομοσπονδίας διαιτησίας, Κώστας Δήμου, ο πρώην κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, Λάζαρος Βορεάδης, και ο νομικός σύμβουλος του Υφυπουργού Αθλητισμού και διεθνής διαιτητής , Χρυσόστομος Σχινάς.

Τις απονομές στους Κριτές έκανε ο Ηλίας Καφφές, στους διαιτητές ο Κώστας Δήμου, στον MVP Παππά, ο Λάζαρος Βορεάδης, στον πρώτο σκόρερ Μακρή, ο Χρυσόστομος Σχινάς, στον φιναλίστ του τελικού ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια ο Κώστας Ρήγας και στην κυπελλούχο Δωδεκάνησο ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΚ, Γιώργος Κούζας, μαζί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό.

osekkkyp1

Διαιτητές: Τσούντσουρας – Ντάβαρης – Θεονάς.
Τα δεκάλεπτα: 10-14, 17-26, 35-40, 51-54.
ΠΑΣΚΑ ΕΛΛ. ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (Χρόνης): Βατικιώτης 2, Σγαρδέλης, Μυρωνάκης, Βάσσης 9, Ζαφείρης, Γκοτζαράι, Μακρής 35, Ντομγκιόνι 4, Παπαστάμος 1.
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Χατζηδημητρίου): Μιχάηλου 13, Χιμαντίν 11, Χατζηδημητρίου 2, Στυλιανακάκης 2, Παππάς 26, Χαρτερός.

Νωρίτερα, ο σύνδεσμος διαιτητών καλαθοσφαίρισης πραγματοποίησε σεμινάριο, με συμμετοχή 35 διαιτητών απ’ όλη τη Νότια Ελλάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Επιστρέφει στα παρκέ ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς φορά ξανά τα… αθλητικά του. Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Άλλωστ…