Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Η καλύτερη της Ευρώπης”

“Η καλύτερη της Ευρώπης”

pesic bayern

pesic_bayern

Η Μπάγερν Μονάχου έφτασε τον Ολυμπιακό… στα όριά του, αλλά δεν κατάφερε να “σπάσει” το αήττητό του. Παρόλ’ αυτά, οι Βαυαροί έδειξαν πως έχουν τα φόντα να διεκδικήσουν την υπέρβαση στη φετινή Ευρωλίγκα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σλέτισλαβ Πέσιτς αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια για τους “ερυθρολεύκους” αποκαλώντας τους ως “την επίσημα καλύτερη ομάδα της Ευρώπης“, ενώ στάθηκε στην τεράστια προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του καθ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

“Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον κόουτς για το σπουδαίο παιχνίδι. Ήταν μια επαγγελματική εμφάνιση. Ο Ολυμπιακός παίζει εδώ και πολύ καιρό εξαιρετικό μπάσκετ.  Απόψε νομίζω πως όλοι πρέπει να είναι χαρούμενοι, ο Ολυμπιακός περισσότερο αφού κέρδισε, αλλά και εμείς δεν χάσαμε τις ελπίδες μας, θα πρέπει να παλέψουμε τα άλλα δύο ματς για να προκριθούμε στο TOP-16“, δήλωσε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός και συνέχισε:

“Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απόψε για εμάς, ο κόσμος είδε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, την επίσημα καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Ο κόσμος είδε την προσπάθεια που κάναμε, ήταν δύσκολο, αλλά παλέψαμε. Είχαμε το τελευταίο σουτ και τις ελπίδες να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έδειξαν χαρακτήρα και είμαι περήφανος για το πώς πάλεψαν. Στο δεύτερο ημίχρονο κερδίσαμε, παλέψαμε με μεγάλη ενέργεια, αλλά ηττηθήκαμε“, ενώ κατέληξε λέγοντας:

“Δεν βρήκαμε λύσεις για τον Περπέρογλου που αγωνίστηκε στο “4”, ένας διεθνής παίκτης με μεγάλη εμπειρία και για εμένα ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά απόψε και έδωσε στην ομάδα του τη νίκη. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε και κοιτάμε τα δύο επόμενα. Πρώτα από όλα κοιτάμε το ματς του Σαββάτου στην Μπουντεσλίγκα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…