Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Θέλει… σοβαρότητα

Θέλει… σοβαρότητα

bartzokas aporia

bartzokas-aporia

Στο Μόναχο διεξήχθη ίσως το απολαυστικότερο παιχνίδι της φετινής χρονιάς στην Ευρωλίγκα, εκεί όπου ο Ολυμπιακός διεύρυνε το αήττητο σερί του κερδίζοντας τη Μπάγερν με 105-103. Τι κι αν οι “ερυθρόλευκοι” είχαν ουκ ολίγες απουσίες κοντά στο καλάθι; Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα που πάτησαν το βαυαρικό παρκέ υπερέβαλαν εαυτούς χαρίζοντας στους Πρωταθλητές Ευρώπης ακόμα μία νίκη.

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός πρόσθεσε ακόμα μία νίκη στο “σακούλι” του και ειδικά κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα μπορούσε παρά να είναι απολύτως ικανοποιημένος.

Φανταστικό παιχνίδι σε φανταστική ατμόσφαιρα. Το διασκεδάσαμε πάρα πολύ. Έπρεπε να παίξουμε πολύ σοβαρά, για τον σύλλογο, για την Ευρωλίγκα και τους φιλάθλους μας. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί έως το τέλος και θα κάνουμε το ίδιο έως το τέλος της πρώτης φάσης. Είχαμε πρόβλημα με τους ψηλούς μας αφού Πρίντεζης, Σίμονς και Μπέγκιτς ήταν εκτός. Έπρεπε να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να καλύψουμε το κενό τους  και την κάναμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Κάναμε καλή προσπάθεια και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ανησυχία με Ουόκαπ στον Ολυμπιακό

Αποχώρησε από την προπόνηση του Ολυμπιακού ο Τόμας Ουόκαπ. Μία ημέρα πριν η αποστολή του Ο…