Κεντρική NBA Ενθουσιασμένος ο Γκέι
NBA

Ενθουσιασμένος ο Γκέι

gay trade

gay-trade

Η μετακίνηση του Ρούντι Γκέι (παρέα με τους Άαρον Γκρέι και Κουίνσι Έισι) στους Σακραμέντο Κινγκς ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ο άλλοτε ηγέτης των Τορόντο Ράπτορς βρέθηκε, μάλιστα, χθες το βράδυ στον αγώνα της νέας του ομάδας κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς βλέποντας τον Ντέρικ Ουίλιαμς και τον ΝτεΜάρκους Κάζινς να κάνουν… όργια.

Όπως είναι φυσιολογικό, ο αγώνας με τους “Καουμπόηδες” πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού άπαντες είχαν το νου τους στον… new sheriff in town, Ρούντι Γκέι.

Παρά το γεγονός πως ο δυναμικός φόργουορντ αποχώρησε κάπως… αναπάντεχα από τους “Πτερόσαυρους“, δεν έδειξε να ενοχλείται από το γεγονός της ανταλλαγής του. Αντίθετα, δήλωσε ενθουσιασμένος από τη μετακόμισή του στο Σακραμέντο δηλώνοντας έτοιμος να βάλει κι αυτός το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνουν οι “Βασιλιάδες” για πρόκριση στα πλέι οφ.

Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι πως είμαι ενθουσιασμένος. Έχω έρθει μαζί με άλλα δύο παιδιά στην ομάδα. Είναι μία νέα αρχή. Το λέω όλη μέρα. Έχουν πολλά νεαρά παιδιά και είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέρος αυτού“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρούντι Γκέι, ο οποίος μονοπώλησε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων αφήνοντας… στο σκοτάδι τους Άαρον Γκρέι και Κουίνσι Έισι (δικαιολογημένα).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…