Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Για την πρωτιά στη Μόσχα

Για την πρωτιά στη Μόσχα

obradovic bjelica

obradovic-bjelica

Την άμεση αντίδραση, μετά την πρώτη ήττα της στη φετινή Ευρωλίγκα, αναζητά η Φενέρμπαχτσε. Το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δοκιμάζεται σε λίγη ώρα στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με στόχο τη νίκη που θα το διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Σέρβος τεχνικός, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας τόνισε ότι το παιχνίδι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του.

“Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Μετά την πρώτη απώλεια μας στη Βαρκελώνη ελπίζω να μπορέσουμε να βρούμε έναν τρόπο να αντιδράσουμε και να πραγματοποιήσουμε ένα πολύ καλύτερο παιχνίδι. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, αλλά αυτή είναι η Ευρωλίγκα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα παιχνίδια” υποστήριξε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ ο Εμίρ Πρέζλιτς συμπλήρωσε:

“Θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, γιατί αγωνιζόμαστε για την πρώτη θέση στον όμιλο. Πρόκειται να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά μπροστά στο κοινό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας για να κερδίσουμε στο τέλος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…