Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ήμασταν νευρικοί…”

“Ήμασταν νευρικοί…”

pedoulakis cyprus

pedoulakis-cyprus

Η νευρικότητα και η αστοχία από την περιφέρεια είναι οι δύο βασικότεροι λόγοι για τους οποίους ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στη “NOKIA Arena” απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο προπονητής των “πρασίνων” -με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης- στάθηκε στην ανωτερότητα των Ισραηλινών, αλλά και την αδυναμία της ομάδας του να ελέγξει το ρυθμό.

Η Μακάμπι ήταν καλύτερη. Είχε τον έλεγχο του αγώνα. Εμείς είχαμε αγωνιστικότητα αλλά δεν παρουσιάσαμε την απαραίτητη υπομονή στην επίθεση, χάνοντας πολλά λέι απ. Προσπαθήσαμε και στον τομέα των ριμπάουντ αλλά τα λάθη που κάναμε στις κρίσιμες στιγμές επέτρεψαν στη Μακάμπι να πάρει τη νίκη. Ήμασταν νευρικοί και το πληρώσαμε“, δήλωσε αρχικά ο Αργύρης Πεδουλάκης, για να συνεχίσει λέγοντας: “Εμείς κρινόμαστε ως ομάδα και όχι ως μονάδες. Τα πάντα είναι ομαδική προσπάθεια. Είχαμε κάποια συγκεκριμένα προβλήματα, αλλά επιμένουμε στο να κρινόμαστε σαν ομάδα”.

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με το που οφείλονταν τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ (18) αλλά και τα πολλά άστοχα σουτ (14/37 διπ., 7/29 τριπ.) που είχαν οι “πράσινοι”, ο έμπειρος τεχνικός σημείωσε: “Για να έχεις πολλά επιθετικά ριμπάουντ πρέπει να είσαι άστοχος. Είναι προαπαιτούμενο. Χάσαμε πολλά λέι απ και αυτό ήταν πολύ σημαντικό στην έκβαση του αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…