Κεντρική Διεθνή “Καθάρισε” από νωρίς η Τσιμπόνα

“Καθάρισε” από νωρίς η Τσιμπόνα

cibona

cibona

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες η Τσιμπόνα επιβλήθηκε εντός έδρας της Σζολνόκι με 87-63 και παρέμεινε σε… απόσταση αναπνοής από την κορυφή της Αδριατικής λίγκας ύστερα από το πέρας της τρίτης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης καθώς προηγήθηκαν με 42-28 με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η εικόνα παρέμεινε ίδια και στην επανάληψη γεγονός που επέτρεψε στην Τσιμπόνα να “καθαρίσει” από νωρίς την υπόθεση-νίκη. Κορυφαίος ήταν ο Άντρια Ζίζιτς με 15 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Την ίδια στιγμή στον… πάτο του βαθμολογικού πίνακα εξακολουθεί να παραμένει η Ολίμπια Λιουμπλιάνας ύστερα από την νέα ήττα εκτός έδρας από τη Σιρόκι με 60-58. Οι Σλοβένοι που απογοητεύουν με τις εμφανίσεις τους βρέθηκαν από το ξεκίνημα να “κυνηγούν” στο σκορ και όσο και αν προσπάθησαν στην τελευταία περίοδο έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι από το παρκέ. Ο Μπόρις Μπάρατς με 22 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν ο καλύτερος παίκτης της Σιρόκι.

Με μηδέν… νίκες παρέμεινε και η Μέγκα Βιζούρα η οποία γνώρισε την εντός έδρας συντριβή από την Ιγκοκέα με 91-77. Οι φιλοξενούμενοι υπερείχαν στο τρίτο δεκάλεπτο (επιμέρους σκορ 27-13), κάτι που εκμεταλλεύτηκαν και πήραν το ροζ φύλλο.

Τα αποτελέσματα (3η αγωνιστική):
Ζαντάρ – Τσεντεβίτα 66-73 (12/10)
Κρκα – Παρτιζάν 60-52 (12/10)
ΜΖΤ Σκοπίων – Μπουντούτσνοστ 78-71 (12/10)
Ερυθρός Αστέρας – Ραντνίτσκι 88-51 (12/10)
Σιρόκι – Ολίμπια Λιουμπλιάνας 60-58
Μέγκα Βιζούρα – Ιγκοκέα 77-91
Τσιμπόνα – Σζολνόκι 87-63

Η Βαθμολογία (3η αγωνιστική): Τσεντεβίτα 6, Ερυθρός Αστέρας 5, Τσιμπόνα 5, Παρτιζάν 5, ΜΖΤ Σκοπίων 5, Ραντνίτσκι 5, Κρκα 5, Σιρόκι 5, Μπουντούτσνοστ 4, Σζολνόκι 4, Ιγκοκέα 4, Ζαντάρ 4, Μέγκα Βιζούρα 3, Ολίμπια Λιουμπλιάνας 3.

Επόμενη αγωνιστική (4η, 19-20/10): Μπουντούτσνοστ – Τσιμπόνα, Τσεντεβίτα – ΜΖΤ Σκοπίων, Μέγκα Βιζούρα – Κρκα, Ολίμπια Λιουμπλιάνας – Ερυθρός Αστέρας, Σζολνόκι –Σιρόκι, Ιγκοκέα – Ραντνίτσκι, Παρτιζάν –Ζαντάρ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…