Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Της αμύνης τα παιδιά

Της αμύνης τα παιδιά

vetoulas2

vetoulas

Ο Νίκος Βετούλας σε δηλώσεις του, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα του Απόλλωνα Πάτρας στο νέον πρωτάθλημα, στάθηκε στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του: “Θεωρώ ότι κάναμε μια καλή αρχή. Μπήκαμε στον αγώνα με κριτήριο το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό στον Ηλυσιακό, γιατί φέτος είναι μια ομάδα που δεν βασίζεται σε έναν παίκτη.

Αλλά και στο επιθετικό κομμάτι έχει πολλές επιλογές. Εμείς αποφασίσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι από την άμυνα. Δεν πιστεύαμε ότι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος με αλλαγές και όχι καλή χημεία, θα ήμασταν καλοί στην επίθεση. Γι’ αυτό το λόγο είχαμε σήμερα τρία πλέι μέικερ για σαράντα λεπτά, είχαμε το Λιανό και Ζαφείρη, παίκτες με αμυντικογενείς ρόλους, να πρεσάρουμε και να πιέζουμε.

Αυτός ήταν ο στόχος μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου στο αμυντικό κομμάτι γιατί στην επίθεση μια μέρα τα βάζεις την άλλη δεν τα βάζεις. Άμα δουλεύεις έτσι και αναγκάζεις τον αντίπαλο σε 21 λάθη θεωρώ ότι είσαι σε καλό δρόμο”.

Από την μεριά των παικτών, ο Τζερεμάια Ουίλσον, σχολίασε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε σαν πραγματική ομάδα. Ο κόουτς μας πίεσε αρκετά στην προπόνηση έτσι ώστε να παίξουμε αθλητικά, καθώς είχε προηγηθεί η ήττα από τον Ηλυσιακό την προηγούμενη εβδομάδα. Άρα ο κύριος στόχος ήταν να παίξουμε δυνατά, ομαδικά, αθλητικά.

Ήταν φανταστικά να παίζω για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του Απόλλωνα.  Το απόλαυσα. Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα γνωρίζουν από μπάσκετ και ήταν διαρκώς μέσα στο παιχνίδι. Οι φίλαθλοι ήταν αυτοί που μας έδωσαν ώθηση και ενέργεια για να κερδίσουμε το παιχνίδι σήμερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…