Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παπαπέτρου: Ήταν ΑΡΧΗΓΟΣ κόντρα στη Λάρισα

Παπαπέτρου: Ήταν ΑΡΧΗΓΟΣ κόντρα στη Λάρισα

Παναθηναϊκός Παπαπέτρου

Ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Ιωάννης Παπαπέτρου πρωταγωνίστησαν στη νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ επί της Λάρισας με την οποία έγινε το 2-1 στη σειρά των ημιτελικών των πλέι οφ της 30ής Stoiximan Basket League. Οι δύο διεθνείς των «πράσινων» μέσα από τις επιδόσεις τους, σημείωσαν σειρά επιτευγμάτων.

Πιο ξεχωριστά η είσοδος του πρώτου στην 20άδα των σκόρερ και του δεύτερου στην 20άδα των ριμπάουντερ των ιστορικών λιστών του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά τα επιτεύγματα του Παπαπέτρου κόντρα στη Λάρισα:

Είχε 25 πόντους που είναι η κορυφαία φετινή επίδοση του αφού είχε 22 στο εντός έδρας ματς με τη Λάρισα για την κανονική περίοδο. Ο αρχηγός των «πράσινων» έμεινε έναν πόντο μακριά από το ρεκόρ καριέρας του στη Stoiximan Basket League αφού αυτό είναι οι 26 πόντοι που είχε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα για τη 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Με αυτούς τους 25 πόντους ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, «σκαρφάλωσε» τρεις θέσεις στην ιστορική λίστα των σκόρερ του επαγγελματικού Πρωταθλήματος και είναι πλέον ο 71ος. Έφτασε τους 1.971 και ξεπέρασε κατά σειρά τον Νίκο Αργυρόπουλο (1.961), τον Γιώργο Μποσγανά (1.964) και τον Τζέιμς Φόρεστ (1.970). Ο Παπαπέτρου ισοφάρισε την κορυφαία, φετινή επίδοση του στις ασίστ μοιράζοντας πέντε. Τόσες είχε στα ματς της 3ης και της 20ής αγωνιστικής της κανονικής περιόδου κόντρα στον Ιωνικό και την ΑΕΚ αντίστοιχα.

Έχοντας 5/10 δίποντα έφτασε τα 500+ εύστοχα στη Stoiximan Basket League. Σε 226 αγώνες μετράει πλέον 503/853 (58,96%). Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είχε 3/5 τρίποντα και φτάνοντας τα 121, «έπιασε» στη 15η θέση της «πράσινης» λίστας τον Στράτο Περπέρογλου. Ο Παπαπέτρου έφτασε τις 92 εμφανίσεις Πρωταθλήματος με τους «πράσινους» και έφτασε στην 30ή θέση της σχετικής λίστας τον Χρήστο Μυριούνη και τον Άιβαρ Κούουσμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Κάναμε χαζά λάθη στο τέλος»

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 …