Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ – Κολοσσός: Ένα παιχνίδι γεμάτο ρεκόρ…

ΠΑΟΚ – Κολοσσός: Ένα παιχνίδι γεμάτο ρεκόρ…

ΠΑΟΚ

Ο Μάρβιν Τζόουνς, ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ το Σάββατο 15/1, σημείωσε ατομικά ρεκόρ περιόδου τόσο με τους 20 πόντους του –είχε 18 κόντρα στο Περιστέρι- όσο και με τα 13 ριμπάουντ του –είχε 10 κόντρα στο Λαύριο Megabolt. Πλησίασε μάλιστα και τις κορυφαίες επιδόσεις του στη Stoiximan Basket League που είναι οι 22 πόντοι και τα 15 ριμπάουντ. Ο Αμερικανός σέντερ έγινε ο 10ος παίκτης του φετινού Πρωταθλήματος με περισσότερα από ένα double-double. Είχε φτάσει σε αυτήν την επίδοση και στην πρεμιέρα με το Λαύριο Megabolt (14π, 10ρ.).

 

*Με τους 15 πόντους που είχε χθες, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς ανέβηκε στην 61η θέση της λίστας των σκόρερ της Stoiximan Basket League. Ο διεθνής φόργουορντ έφτασε τους 2.239 και ξεπέρασε κατά έναν τον Λάζαρο Παπαδόπουλο.

 

*Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανέλαβε το δημιουργικό κυρίως κομμάτι του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, μοιράζοντας οχτώ ασίστ που αποτελούν ατομικό ρεκόρ περιόδου αφού είχε από επτά στα ματς με τον Απόλλωνα Oscar και τον Άρη.

 

*Τα 100 ριμπάουντ καριέρας έφτασε και ξεπέρασε ο Γιώργος Καμπερίδης, μέσα από την 95η εμφάνιση του στην κατηγορία με τα τέσσερα που είχε χθες.

 

*Αν και δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, ο Ζερμέιν Λοβ «σκαρφάλωσε» σε δύο ιστορικές λίστες του ΠΑΟΚ. Έχοντας 2/2 βολές μπήκε στην πρώτη 30άδα της λίστας των παικτών του με τις περισσότερες εύστοχες. Έφτασε τις 118 και ξεπέρασε κατά δύο τον Νάσο Γαλακτερό και τον Λάζαρο Παπαδόπουλο.

 

Παράλληλα ο Αμερικανός με τις τρεις ασίστ που είχε, έφτασε τις 85 και ξεπερνώντας τον Ντόνι ΜακΓκράθ που είχε 82, μπήκε στην πρώτη 15άδα της λίστας των ξένων παικτών του Δικεφάλου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
  • Καρδίτσα - ΑΕΚ

    Καρδίτσα – ΑΕΚ 81-79

    Φινάλε με χαμόγελο για την Καρδίτσα Ντέρμπι ως το τέλος στην Καρδίτσα, με την ομάδα του Νί…
  • castaneda blondin

    Απόλλων Πάτρας – Λαύριο 66-104

    Αποχαιρέτησε την Α1 με βαριά ήττα ο Απόλλωνας. Το Λαύριο επικράτησε με 104-66 του Απόλλωνα…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Καρδίτσα – ΑΕΚ 81-79

Φινάλε με χαμόγελο για την Καρδίτσα Ντέρμπι ως το τέλος στην Καρδίτσα, με την ομάδα του Νί…