Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: «Ναυαγεί» του Λαντέιλ

Ολυμπιακός: «Ναυαγεί» του Λαντέιλ

jock landale zalgiris alba

Ο Ολυμπιακός έχει ως βασικό στόχο για τη θέση του σέντερ τον Τζοκ Λαντέιλ. Οι «ερυθρόλευκοι» τις προηγούμενες ημέρες φαινόταν ότι ήταν κοντά στην απόκτηση του, αλλά τελικά η υπόθεση φαίνεται πως οδηγείται προς… ναυάγιο.

Σύμφωνα με τη LiveSport, οι δύο πλευρές ήταν σε επικοινωνία όλες αυτές τις μέρες και ήταν κοντά στο οριστικό deal. Αυτό, που φαίνεται ότι θα χαλάσει τη συμφωνία, είναι η απαίτηση του Αυστραλού να μπει NBA out μέχρι και τα τέλη Αυγούστου.

Ο άλλοτε σέντερ της Ζαλγκίρις έχει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ και γι αυτό θέλει να μπει ο συγκεκριμένος όρος. Ο Αυστραλός θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες του και ζήτησε από τους «ερυθρόλευκους» να μπει ο συγκεκριμένος όρος μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Παράλληλα, η πλευρά του παίκτη ζήτησε να μην υπάρχει το υψηλότερο buy out για το καλοκαίρι του 2022, για να μπορεί να είναι εύκολη μετακόμιση τους στις ΗΠΑ.

Στους ανθρώπους του Ολυμπιακού δεν άρεσαν οι παραπάνω απαιτήσεις και δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να τις ικανοποιήσουν. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει τον Τζοκ Λαντέιλ, αλλά πλέον εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις για τη θέση του σέντερ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ένσταση από τον Παναθηναϊκό – Ακολούθησε και δεύτερη

Ο Παναθηναϊκός υπέβαλε ένσταση για τη φάση που ο Λεσόρ προσπάθησε να κόψει τον Μπράουν. Ο …