Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ραζής: “Στόχος η γρήγορη παραμονή”

Ραζής: “Στόχος η γρήγορη παραμονή”

xristoforos razis rethymno

Ο Χριστόφορος Ραζής αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους του Ρεθύμνου και στο εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλή σεζόν με υγεία σε όλους τους παίκτες και τις ομάδες.

Τη φετινή χρονιά θα τα λέμε από αυτό εδώ το ιντερνετικό σημείο, όντας πρόθυμος να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου.
Ξεκινώντας θα ήθελα να κάνω μία αναφορά στην ομάδα, στην οποία πλέον διανύω τον 3ο χρόνο και έχει μπει για τα καλά σε μία περίοπτη θέση στην καρδιά μου. Θα αρχίσω από την περσινή χρονιά, την οποία είμαι σίγουρος πως δε θέλω ούτε εγώ, αλλά ούτε οι συμπαίκτες και οι προπονητές μου να επαναλάβουμε. Μπορεί το φινάλε να ήταν εντυπωσιακό, δραματικό, να αποδείξαμε πράγματα και να κατέληξε σε «happy end», αλλά η δύσκολη θέση στην οποία είχαμε βρεθεί δε μας άφηνε ούτε ένα λεπτό ψυχικής ηρεμίας, το οποίο είναι πολύ δύσκολο για έναν αθλητή και κατ’ επέκταση για μία ομάδα.

Στα θετικά φυσικά ήταν η παραμονή και η συσπείρωση του κόσμου, ο οποίος μας στήριξε όσο ποτέ άλλοτε, όταν η κατάσταση έμοιαζε μη αναστρέψιμη. Από αυτή τη «μάχη» βέβαια βγήκαμε όλοι μας πιο δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση στο μέλλον. Για αυτόν τον λόγο θα πολεμήσουμε τη φετινή χρονιά με όλες μας τις δυνάμεις για να μη φτάσουμε σε οριακό σημείο, αλλά να εξασφαλίσουμε την παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται και να κοιτάξουμε ψηλότερα στη συνέχεια.

Η φετινή ομάδα αποτελείται ουσιαστικά από 4 «παλιούς» παίκτες, καθώς και ο «Κάμπε» θεωρώ πως είναι στη λίστα, ενώ έχουμε ενισχυθεί με παιδιά με ταλέντο που διψούν για διάκριση. Η προετοιμασία κύλησε ομαλότατα, χωρίς απρόοπτα, ενώ στα φιλικά δείξαμε καλό πρόσωπο, με τη συγκέντρωση και την ομαδική δουλειά να αποτελούν τα βασικά μας όπλα.

Σχετικά με την αυριανή πρεμιέρα, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε έτοιμοι να επισκεφθούμε μία πολύ δύσκολη έδρα. Ξέρουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θα αντιμετωπίσουμε, μία πολύ ποιοτική ομάδα αλλά το άγχος δεν είναι στη δική μας μεριά. Με συγκέντρωση, πάθος και εκτέλεση του πλάνου μας θεωρώ πως μπορούμε να ξεκινήσουμε με το «δεξί».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…