Κεντρική Διεθνή “Σε απίστευτη φόρμα ο Καλάθης, πρόκληση να νικήσουμε στην Αθήνα”

“Σε απίστευτη φόρμα ο Καλάθης, πρόκληση να νικήσουμε στην Αθήνα”

yasmin repesa milano

Ο Γιάσμιν Ρέπεσα στάθηκε στη φόρμα του Παναθηναϊκού και του Νικ Καλάθη, στις δηλώσεις του για το παιχνίδι της Μπουντούτσνοστ με το “τριφύλλι”(4/4, 21:00) στο ΟΑΚΑ.

“Ο Παναθηναϊκός είναι μία σπουδαία ομάδα που βρίσκεται εδώ και δύο μήνες σε εξαιρετική κατάσταση. Διαθέτει ένα βαθύ ρόστερ και είναι δυνατός τόσο στην περιφερειακή γραμμή, όσο και στην γραμμή ψηλών.

Ο Καλάθης είναι σε απίστευτη φόρμα, αναδείχθηκε MVP της Euroleague για τον Μάρτιο και θα είναι πολύ σημαντικό να τον περιορίσουμε μη δίνοντάς του χώρο να δημιουργήσει. Είμαι σίγουρος πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε ένα κακό μομέντουμ για εμάς. Ελπίζω να δείξουμε καλό πρόσωπο”, τόνισε ο πολύπειρος τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο Νεμάνια Γκόρντιτς πρόσθεσε: “Ο Παναθηναϊκός έχει μια έμπειρη ομάδα, με πολλούς παίκτες που έχουν πολλές παραστάσεις στην Euroleague και παίζουν καλά. Θα είναι μια πρόκληση να νικήσουμε στην Αθήνα. Είχαν έξι σερί νίκες, πριν χάσουν στο τελευταίο δευτερόλεπτο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ένα σπουδαίο ματς για εκείνους, γιατί παλεύουν για μια θέση στα πλέι οφ. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, να βγούμε στο παρκέ με ενέργεια και αν δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…