Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Να μείνουμε ενωμένοι”

“Να μείνουμε ενωμένοι”

banchi1

banchi1

Στον έβδομο ουρανό βρισκόταν ο Λούκα Μπάνκι μετά την επιβλητική χθεσινή νίκη της Αρμάνι Μιλάνο επί της Μπαρτσελόνα με 91-63. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του έπιασε απίστευτη απόδοση, ωστόσο υποστήριξε πως όλοι πρέπει να μείνουν ενωμένοι και να παρασυρθούν από την επιτυχία καθώς έρχονται δύσκολα παιχνίδια.

“Είχαμε μία ακόμα εξαιρετική βραδιά και μία απίστευτη απόδοση. Η έντασή μας ήταν στην κορυφή, ξέραμε ότι το παιχνίδι δεν θα έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία για το μέλλον, αλλά αύξησε την αυτοπεποίθησή μας. Είχαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, απόψε παίξαμε με ξεχωριστή αυτοπεποίθηση. Έχουμε ξεκαθαρίσει στο μυαλό μας ότι απόψε όλα φαίνονταν εύκολα, αλλά ξέρουμε ότι θα υπάρξουν δύσκολα παιχνίδια και στιγμές στο μέλλον.

Δεν θέλω ο ενθουσιασμός και η ευφορία που νιώθουμε τώρα να μας βάλουν σε μπελάδες. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, γνωρίζοντας ότι θα έρθουν δύσκολες στιγμές, είμαι σίγουρος γι’ αυτό, και πρέπει τότε να είμαστε έτοιμοι για να τις ξεπεράσουμε”, ήταν τα λόγια του Λούκα Μπάνκι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ντόρσεϊ: «Είναι ίσως το μεγαλύτερο παιχνίδι της σειράς»

Κρίσιμη χαρακτήρισε την αναμέτρηση της Φενέρ κόντρα στη Μονακό, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Τάιλερ…