Κεντρική NBA Ντόντσιτς: ”Αγαπάω το 7 εξαιτίας του Σπανούλη” (vid)
NBA

Ντόντσιτς: ”Αγαπάω το 7 εξαιτίας του Σπανούλη” (vid)

luka doncic dallas mavericks

Τι πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Μάβερικς έκανε ο Λούκα Ντόντσιτς. Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ, δεν έκρυψε τη χαρά και τον ενθουσιασμό του για τη νέα του ομάδα, ενώ για μια ακόμη φορά μίλησε για το ”είδωλό” του, τον Βασίλη Σπανούλη.

Για την νυν ομάδα του είπε: ”Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, ανυπομονώ να παίξω με τους Μάβερικς και με τον Ντιρκ, που είναι ένας απίστευτος παίκτης. Είναι ένας θρύλος. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω μαζί του”.

Στη συνέχεια αποκάλυψε το αγαπημένο του νούμερο, όπου… εμπλέκεται ο Σπανούλης: ”Ο αγαπημένος μου αριθμός είναι το “7”, εξαιτίας του Βασίλη Σπανούλη, αλλά δεν είναι διαθέσιμο, οπότε πήγα στη δεύτερη επιλογή μου. Μου αρέσει πολύ και το “77” πάντως”.

Τέλος έδωσε την υπόσχεση πως θα κάνει τα πάντα ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της: ”Θα κάνω ότι χρειαστεί ο προπονητής μου. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα στο παρκέ και είμαι έτοιμος να δείξω το ταλέντο μου. Θέλω να πω πως θα δώσω τα πάντα για να κερδίσουμε και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …