Κεντρική Basket League ΑΕΚ Χωρίς Λαρεντζάκη κόντρα στο Ρέθυμνο

Χωρίς Λαρεντζάκη κόντρα στο Ρέθυμνο

giannoulis larentzakis aek gsl faros

Εκτός αποστολής για τη “μάχη” της ΑΕΚ με το Ρέθυμνο έμεινε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Έλληνας γκαρντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς και δεν θα ταξιδέψει στην Κρήτη. Αντίθετα, στην Κρήτη θα ταξιδέψουν κανονικά οι Πάντερ, Χάρις και Βασιλόπουλος.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

“Δίχως τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη ταξιδεύει η αποστολή για Κρήτη. Ο διεθνής γκαρντ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στους κοιλιακούς, ως εκ τούτου παρέμεινε στην Αθήνα και υποβάλλεται σε εντατική θεραπευτική αγωγή.

Εκτός προπόνησης τέθηκε σήμερα (12/02) και ο Μάνι Χάρις, που νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο. Ούτε σήμερα προπονήθηκε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Χάρις και Βασιλόπουλος θα ακολουθήσουν την αποστολή. Η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ B.C., οπότε και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα συμπεριληφθούν στη δωδεκάδα της αναμέτρησης με Ρέθυμνο.

Ο Κέβιν Πάντερ προπονήθηκε κανονικά, κι αφού προηγουμένως υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. Θα ταξιδέψει στην Κρήτη, αλλά είναι αμφίβολο αν θα κάνει ντεμπούτο αύριο Τρίτη (13/02)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…