Κεντρική Β' Εθνική Σε αναμμένα κάρβουνα λόγω Κακιούζη!

Σε αναμμένα κάρβουνα λόγω Κακιούζη!

kakiouzis

kakiouzis

Οι Ίκαροι Σερρών ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Χολαργό κι αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Η ήττα από την ομάδα του Στέργιου Κουφού είναι τελευταίο πράγμα που απασχολεί το σύνολο του Στέργιου Ποργιόπουλου, μιας κι άπαντες στο στρατόπεδο των Ικάρων περιμένουν να μάθουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Γιάννη Κακιούζη.

Ο πολύπειρος σέντερ ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σήμερα (21/9) σε μαγνητική τομογραφία. Ο αδερφός του Μιχάλη Κακιούζη δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Χολαργό, με τους Ικάρους Σερρών να ελπίζουν ότι δεν έχει κάτι σοβαρό κι ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Χολαργό, ο Στέργιος Ποργιόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ Σερρών, αναφέρθηκε στην απουσία του Γιάννη Κακιούζη.

“Πιστεύω ότι η απώλεια του Γιάννη Κακιούζη ήταν τεράστια. Αντέξαμε ένα ημίχρονο. Είμαστε σε μια φάση της προετοιμασίας που είμαστε πιο κουρασμένοι από το Χολαργό, γιατί αυτοί έβαλαν πιο πολλά σουτ, εμείς έχουμε κάνει πάρα πολύ προπόνηση, ξέραμε ότι θα είμαστε κουρασμένοι, δεν μας ενδιαφέρει το Κύπελλο, κρατάμε το πρώτο ημίχρονο, γιατί ήμασταν και εννέα πόντους πάνω δύο λεπτά πριν από τη λήξη του ματς. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, σίγουρα στενοχωριέμαι όταν χάνουμε και με τέτοια διαφορά, αλλά ξέρω ότι αυτό που με ενδιαφέρει είναι στις 8 Οκτωβρίου, στην έναρξη του πρωταθλήματος, να είμαστε ξεκούραστοι”, τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

Ελπίζω ο Γιάννης να γίνει καλά γιατί μόνο αυτό με ενδιαφέρει, έχει ένα θέμα με το γόνατό του και ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Εάν είμαστε γεροί δεν φοβόμαστε κανέναν. Έχω πάρα πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και στα παιδιά και στη δουλειά που κάνουμε.

Είμαστε πάρα πολύ κουρασμένοι και αυτήν την περίοδο έτσι πρέπει να είμαστε. Να θυμίσω ότι πριν από χρόνια οι Ίκαροι είχαν κερδίσει εδώ τον Κολοσσό Ρόδου, ομάδα Α1 Εθνικής Κατηγορίας, για το Κύπελλο και στο πρωτάθλημα δεν πήγαν καλά και μάλιστα είχε φύγει ο προπονητής στη μέση της χρονιάς. Εμάς στόχος, επαναλαμβάνω και αυτή είναι η αλήθεια, είναι στις 8 Οκτωβρίου στην έναρξη του πρωταθλήματος να είμαστε ξεκούραστοι“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off

Το Αιγάλεω έκανε το 2-0 επί της Δάφνης. Τα αποτελέσματα της National League 1. Το Αιγάλεω …