Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Ταύτιση στις φιλοδοξίες”

“Ταύτιση στις φιλοδοξίες”

katsikaris

katsikaris

Οι επιτυχίες του Φώτη Κατσικάρη (κυρίως εκτός συνόρων) δεν περνούν απαρατήρητες από τον ΣΕΠΚ, ο οποίος θα βραβεύσει τον έμπειρο τεχνικό στην κοπή της πίτας του Συνδέσμου στις 6 Ιανουαρίου. Ο καλύτερος προπονητής του Γιούροκαπ την περσινή αγωνιστική περίοδο μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την βράβευση του, τις σκέψεις που κάνει για το μέλλον του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την βράβευση του ως κορυφαίος προπονητής του Eurocup στην κοπή της πίτας του ΣΕΠΚ: “Είναι μεγάλη τιμή για έναν προπονητή να τιμάται ειδικά όταν για να καταφέρει όσα κάνει βασίζεται σε παίκτες και συνεργάτες. Είναι μία ατομική βράβευση που προέρχεται μέσα από ομαδική δουλειά. Σίγουρα κοιτώντας στο παρελθόν μπορείς μόνο να νιώσεις υπερήφανος για ότι έχει γίνει. Μένει βέβαια μία πικρία, καθώς είναι κρίμα που στον τελικό της διοργάνωσης δεν μπορέσαμε να παίξουμε όπως μπορούσαμε.

Το ευχάριστο είναι ότι με την έκρηξη των Ελλήνων προπονητών στο εξωτερικό πλέον όλοι μας υπολογίζουν πολύ περισσότερο. Αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο γιατί ο Έλληνας προπονητής έχει πολύ υψηλό επίπεδο και είναι άρτια καταρτισμένος. Οι Έλληνες βρισκόμαστε πλέον σε ομάδες πρώτης κατηγορίας κι αυτό δείχνει ότι δημιουργούμε τη δική μας σχολή”.

Για τις σκέψεις του για το μέλλον: “Το καλοκαίρι δημιουργήθηκε μία κατάσταση που ήταν εκτός ελέγχου και δεν περίμενα. Αυτήν την στιγμή περιμένω να βρω κάτι που να είναι συνέχεια αυτών που έκανα τα τελευταία χρόνια. Έχω φιλοδοξίες και θεωρώ ότι μπορώ να σταθώ σε ένα υψηλό επίπεδο, όμως για να συμφωνήσω περιμένω να βρω ένα πρότζεκτ που να με καλύπτει και να ταυτιζόμαστε στις φιλοδοξίες”.

Για τις ευχές που κάνει ενόψει τις νέας χρονιάς: “Το πιο σημαντικό είναι η υγεία κι αυτό εύχομαι σε όλο το κόσμο. Χρειαζόμαστε υγεία για να μπορούμε να απολαμβάνουμε κάτι που εμείς ως Έλληνες αγαπάμε πολύ και λέγεται μπάσκετ. Καλή επιτυχία σε όλους τους προπονητές και παίκτες στους στόχους που έχουν θέσει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…