Κεντρική Ελλάδα Το “ευχαριστώ” του Γκάλη (pic)

Το “ευχαριστώ” του Γκάλη (pic)

nikos gkalis galis kontonis

nikos-gkalis-galis-kontonis

Όπως έγινε γνωστό από εχθές, το ΟΑΚΑ αναμένεται να ονομαστεί “Νίκος Γκάλης” μετά από απόφαση της Πολιτείας. Ο σπουδαίος καλαθοσφαιριστής που έγραψε τις δικές του χρυσές σελίδες στο βιβλίο του ελληνικού, αλλά και παγκοσμίου μπάσκετ, με δήλωσή του στα social media ου διατηρεί, ευχαρίστησε την Πολιτεία και την ελληνική κυβέρνηση και υπογράμμισε ότι ο αθλητισμός είναι η καλύτερη ενασχόληση για όλους τους νέους και όχι μόνο.

Αναλυτικά:
“Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Πολιτεία για την μεγάλη τιμή που μου έκανε με το να δώσει το όνομά μου στο κλειστό στάδιο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων της Αθήνας. Πιστεύω ότι μαζί με τους συναθλητές μου προσφέραμε τα μέγιστα στον Ελληνικό Αθλητισμό και την Κοινωνία, φέρνοντας τους νέους της εποχής στα γήπεδα με αποτέλεσμα να έρχονται συνεχώς κορυφαίες διακρίσεις για το Ελληνικό μπάσκετ.

Πάντα τονίζω ότι η καλύτερη διέξοδος για τη νεολαία είναι η ενασχόληση με τον αθλητισμό είτε ατομικά, είτε ομαδικά, γιατί μέσα από τον αθλητισμό και τις αξίες που πρεσβεύει όλοι γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…