Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ρεάλ Μαδρίτης – Βιλερμπάν 86-79 (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης – Βιλερμπάν 86-79 (vid)

Ρούντι Φερνάντεθ

Συνέχισε νικηφόρα η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να φορτσάρει πανηγύρισε ακόμη μια νίκη στην Ευρωλίγκα. Οι Ισπανοί επικράτησαν της Βιλερμπάν με 86-79 και παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στο ματς και χωρίς να δυσκολευτούν πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

Ισορροπημένα ήταν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ (12-9). Οι Ισπανοί είχαν τον έλεγχο και τα ηνία στο σκορ και έχτισαν και διαφορά εννιά πόντων. Η Βιλερμπάν ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο δεκάλεπτο και κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ στο φινάλε της περιόδου (24-18).

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Η Ρεάλ είχε το προβάδισμα, αλλά η Βιλερμπάν δεν της επέτρεψε να ξεφύγει. Ο Σκοτ έκανε εξαιρετική εμφάνιση για δεύτερο σερί ματς και κράταγε όρθια τη γαλλική ομάδα (33-31). Οι παίκτες του Ματέο πάτησαν το γκάζι. Οι γηπεδούχοι με εξαιρετική λειτουργία στην επίθεση έτρεξαν επί μέρους σκορ 12-4 και έκλεισαν το ημίχρονο με διψήφιο προβάδισμα (45-35).

Η Ρεάλ χωρίς να φορτσάρει στο δεύτερο μέρος κράταγε σταθερά το προβάδισμα της (62-50) και δεν έδειχνε να απειλείται από τη Βιλερμπάν. Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι και οι Ισπανοί πήραν τη νίκη με 86-79.

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 45-35, 62-50, 86-79

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4

Ο ΕΣΑΚΕ συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4 Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε Fina…