Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Νικάκης: «Θα είμαστε απέναντι κύριε Λιόλιο»

Νικάκης: «Θα είμαστε απέναντι κύριε Λιόλιο»

Κώστας Νικάκης

Ο Κώστας Νικάκης πέταξε το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο.

Ο τελευταίος εκλεγμένος πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ, Κώστας Νικάκης προκαλεί τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βαγγέλη Λιόλιο, τόσο για τις εκλογές της Ένωσης όσο και για την επόμενη εκλογική διαδικασία στην ΕΟΚ.

Ο κύριος Νικάκης δηλώνει ξεκάθαρα ότι η κόντρα με τον Βαγγέλη Λιόλιο δεν έχει να κάνει με την ΕΣΚΑΒΔΕ, αλλά ότι ήταν είναι και θα είναι δίπλα στον Παναγιώτη Φασούλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κώστα Νικάκη:

«Είναι θετικό ο εκάστοτε πρόεδρος της ΕΟΚ να έρχεται σε απευθείας επαφή με τις Ενώσεις, τα σωματεία. Ο κύριος Λιόλιος μετά την εκλογή του και μέχρι πρόσφατα δεν είχε βρει χρόνο να μας επισκεφτεί, να επισκεφτεί την Ένωση μας. Συνοδεία παραγόντων και στελεχών τής ΕΟΚ, συνάντησε τα σωματεία της ΕΣΚΑΒΔΕ δύο φορές τις τελευταίες 15 ημέρες. Υπάρχει έστω ένας άνθρωπος, που να θεωρεί ότι αυτή η περιοδεία του (διπλή) είναι άσχετη με τις επικείμενες εκλογές στην Ένωση μας;

Ο κύριος Λιόλιος επικαλείται συχνά την «ηθική». Με την ελπίδα ότι τα έξοδα της μετακίνησης καλύπτονται από δικούς του πόρους (η ηθική που λέγαμε) κι όχι από χρήματα της Ομοσπονδίας, καλωσορίζουμε τον κ. Λιόλιο στη μάχη για τις εκλογές τής ΕΣΚΑΒΔΕ. Χρησιμοποίησε ως «λαγό» τον Άγγελο Παπανικολάου, ο οποίος μπήκε μπροστά για να ηγηθεί της διοίκησης Πρωτοδικείου, αλλά φαίνεται ότι δεν κρίθηκε ικανός να μας αντιμετωπίσει. Αν και με τον κύριο Λιόλιο ποτέ δεν ξέρεις…

Ο κύριος Λιόλιος, μετρώντας τη σκιά του για μπόι, θεωρώντας υποτελείς τους παράγοντες της Ένωσης μας αλλά και όλης της Ελλάδας, αδιαφορώντας για τις συνθήκες και τις ανάγκες τής περιοχής μας, θέλει επί προσωπικού να νικήσει.

Στο πρόσωπο μου βλέπει τον Παναγιώτη Φασούλα και τον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ». Αν δεν ήμουν υποψήφιος, αν δεν ήμουν πιστός στις αρχές μου, θα ήμουν εκεί που όρισαν τα σωματεία. Κύριε Λιόλιο, να γνωρίζετε και στις επόμενες εκλογές τής ΕΟΚ απέναντί σας θα είμαι, στο πλάι του επόμενου προέδρου της ΕΟΚ, Παναγιώτη Φασούλα.

Άλλα λέγατε στα σωματεία μπροστά στον κόσμο κι άλλα μηνύματα έστελναν οι συνεργάτες σας. Μας μετρήσατε λάθος κ. Λιόλιο. Θα πάρετε την απάντησή σας, όχι από εμάς, από εκείνους στους οποίους θεωρείτε ότι μπορείτε να επιβάλλετε την άποψή σας.

Όσο εσείς θα χρησιμοποιείτε προέδρους μιας χρήσης, εμείς θα είμαστε εδώ. Και στις εκλογές της ΕΣΚΑΒΔΕ, και μετά. Για τον τόπο μας, αλλά και για το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα.

Κώστας Νικάκης
ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Καρδίτσα – ΑΕΚ 81-79

Φινάλε με χαμόγελο για την Καρδίτσα Ντέρμπι ως το τέλος στην Καρδίτσα, με την ομάδα του Νί…