Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Καλαϊτζάκης: «Η νίκη επί του Ολυμπιακού μας έδωσε ώθηση για τη συνέχεια»

Καλαϊτζάκης: «Η νίκη επί του Ολυμπιακού μας έδωσε ώθηση για τη συνέχεια»

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης

Στα θετικά της νίκης επί του Ολυμπιακού αλλά και στο δύσκολο πρόγραμμα, αναφέρθηκε ο Καλαϊτζάκης.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης αναφερόμενος στο παιχνίδι με τη Μακάμπι δήλωσε έτοιμος να εκτελέσει όποια εντολή του δώσει ο προπονητής του, Εργκίν Αταμάν. Αναφέρθηκε στη νίκη επί του Ολυμπιακού και το boost που πήραν από αυτή, αλλά και στις δυσκολίες που κρύβουν οι τρεις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει ο Παναθηναϊκός.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη:
«Τους τελευταίους έναν – δύο μήνες παίζουμε πάρα πολύ καλό μπάσκετ και πλησιάζουμε στο πικ μας, σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα. Σίγουρα έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, δεν νομίζω ότι έχουμε παίξει από την αρχή της σεζόν πλήρεις. Όταν παίζεις τέτοια ματς όπως αυτά με τον Ολυμπιακό, ακόμη κι αν είσαι με μόλις πέντε ή έξι παίκτες διαθέσιμους, πρέπει να κερδίσεις. Όλοι ξέρουμε τη σημασία αυτών των αγώνων. Θεωρώ πως αυτή η νίκη θα μας δώσει ένα boost για τη συνέχεια, καθώς όπως προανέφερα παίζουμε ήδη πάρα πολύ καλά. Είμαστε σε καλή φόρμα, είμαστε χαρούμενοι αλλά η συνέχεια είναι δύσκολη τόσο με τους αγώνες της Euroleague, όσο και με το Final 8 του Κυπέλλου».

Για το ματς με τη Μακάμπι και την.., καυτή περιφέρεια που έχει: «Πέραν των Μπράουν και Μπόλντγουιν, η Μακάμπι διαθέτει και άλλους παίκτες που σουτάρουν καλά και διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία, όπως ο ΝτιΜπαρτολομέο και ο Μπλατ. Είναι μια μαχητική ομάδα, πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να παλέψουμε για τη νίκη».

Για το ενδεχόμενο να μαρκάρει τον Μπόλντγουιν: «Όταν είσαι νεαρός Έλληνας και παίζεις μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, με το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτουμε, πρέπει να παλέψεις σκληρά για να κερδίσεις τον χρόνο σου στο παρκέ. Αυτό που μου έχουν αναθέσει οι προπονητές μου είναι να μπαίνω και να δίνω ενέργεια στην ομάδα. Αν χρειαστεί μια ειδική αποστολή με τον Μπόλντγουιν, εφόσον μου το αναθέσει ο προπονητής μου, είναι κάτι που θα μου αρέσει. Είναι κάτι που μπορώ να κάνω και μετά χαράς θα το κάνω».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Elite League: Στο Final 4 ο Ηρακλής

Στο Final Four της Elite League, ο Ηρακλής. Ο Ηρακλής επικράτησε της  Μεγαρίδος με 72-63 σ…