Κεντρική Ψαγμένα Δύο νίκες με χαρά και… πίκρα στην Ευρώπη

Δύο νίκες με χαρά και… πίκρα στην Ευρώπη

Δικαιουλάκος Γκρούντε Σκίο

Δύο νίκες χθες. Η μία με μεγάλη αξία, η δεύτερη δυστυχώς σημαίνει αποκλεισμό.

Στην Ελλάδα συνεχίζει να μην έχει την απήχηση και την προβολή που θα έπρεπε η ελληνική παρουσία εκτός συνόρων στο μπάσκετ γυναικών, παρότι μιλάμε για τό υψηλότερο επίπεδο του… το κάνω για όσους ενδιαφέρονται, σαν άνθρωπος που ασχολείται και τό αγαπά.

Η Άρτεμις Σπανού ήταν η κορυφαία τής Μπουρζ (22π.11ρ σέ 30 λεπτά) στη νίκη 79-76 επί τής Μπεσίκτας στο κατάμεστο Πράδο, όμως δεν κάλυψε τη διαφορά των 9π. τής ήττας στην Κωνσταντινούπολη και η Τουρκική ομάδα ήταν αυτή που προκρίθηκε στίς καλύτερες οκτώ τού Eurocup women.

Άρτεμις Σπανού Μπουρζ

H μικροσκοπική πόιντ γκαρντ τής Μπεσίκτας Έβανς, την οποία γνωρίσαμε στα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό στη φάση των ομίλων, σημείωσε 31π. ήταν καθοριστική ειδικά στο φινάλε όταν το τρίποντο της με ταμπλό έγειρε την πρόκριση προς την ομάδα της.

Η Σκίο του Τζώρτζη Δικαιουλάκου και τού συνεργάτη του Πέτρου Πρέκα δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη των ομίλων θριάμβευσε μέσα στο Αστρομπάλ τής Λιόν 90-83 και έδειξε ότι παραμένει από τίς καλύτερες ομάδες τής Ευρώπης.
Θέλει μία νίκη απέναντι στις δύο Ισπανικές ομάδες, Βαλένθια ή Σαραγόσα για να σφραγίσει άλλη μία συνεχόμενη χρονιά το εισιτήριο στα προημιτελικά τής διοργάνωσης.

Σκίο Δικαιουλάκος

Κορυφαία πάλι αυτή η τρομερή γκαρντ από το Πουέρτο Ρίκο Αρέλα Γκουιράντες και παρότι έλειπε ξανά η βασική σέντερ Ραϊζεγκέροβα.

Δικαιουλάκος Team Σκίο

Πολύ συγκίνηση για τον Τζώρτζη η αγκαλιά με την Σαντρίν Γκρουντά, με την οποία ζήσανε μεγάλες στιγμές στη συνεργασία τους στο Σκίο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Μέχρι το 2026 στην Παρτίζαν ο Ομπράντοβιτς

Στην Παρτιζάν μέχρι το 2026 ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Κάτοικος» Βελιγραδίου γι’ άλλα δ…