Κεντρική Γυναίκες Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Όλγα Χατζηνικολάου - Πελαγία Παπαμιχαήλ

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ.

Μπράβο σας κορίτσια! Οι αγαπημένες μου Όλγα Χατζηνικολάου και Πελαγία Παπαμιχαήλ ήταν οι μπροστάρισες του Άρη Χολαργού στην αήττητη κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ ΕΣΚΑ, την άνοδο στην Α2 γυναικών και την επιστροφή τής ομάδας σέ εθνικές κατηγορίες μετά από πολλά χρόνια.

Συγχαρητήρια στον ικανότατο κόουτς Νίκο Βεροιόπουλο, στίς αθλήτριες και όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν ώστε ο ιστορικός Άρης να επανέλθει σέ υψηλές πτήσεις όπως μας είχε συνηθίσει στο παρελθόν.

Χαίρομαι ιδιαίτερα καθώς δεν ξεχνώ ότι ο Άρης Χολαργού έχει τη δική του διαδρομή στην Α1 γυναικών, με ιδιαίτερη αναφορά στο 2008 όταν είχε καταλάβει την 4η θέση στο πρωτάθλημα και παράλληλα το εισιτήριο για το Eurocup women.

Ήμουν παρών σε εκείνη την Ευρωπαϊκή πορεία και τά θυμάμαι όλα πολύ καλά. Με προπονητή τον Άρη Μαυρίδη και εξαιρετικές παίκτριες όπως οι Κεχαγιά, Τζεγιαννάκη, Κυριακοπούλου, Μαγκλάρα μία πολύ καλή Αμερικανίδα την Μπάουι, προκρίθηκε στους ομίλους αποκλείοντας σε διπλούς αγώνες την Κίνσκι από τη Βοσνία.

Στον όμιλο είχε μεγαθήρια… η Γαλατασαράι η οποία κατέκτησε και τον τίτλο, η Γαλλική Μοντεβίλ και η Μπούντουτσνοστ απ’το Μαυροβούνιο. Στάθηκε εξαιρετικά, είχα δει όλους τούς αγώνες στον Χολαργό και μάλιστα σημείωσε δύο νίκες γεγονός απίθανο για εκείνη την εποχή. Την επόμενη χρονιά πήρε μέρος στο φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδας που είχε γίνει στη Ζοφριά.

Η ιστορία τής ομάδας έχει πολλές σελίδες όμως το πιο σημαντικό ότι δεν χάθηκε και έφτασε φέτος με την ενίσχυση της Όλγας και της Πέλυς, δύο πρώην διεθνών από τις σπουδαιότερες παίκτριες στον χώρο, να επιστρέψει στα ψηλά τού μπάσκετ γυναικών.

Συγχαρητήρια και πάλι εύχομαι σε όλους στον Άρη Χολαργού η άνοδος αυτή να είναι απαρχή ανάλογων επιτυχιών με τό παρελθόν!

Άρης Χολαργού

Χατζηνικολάου - Βεροιόπουλος - Παπαμιχαήλ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…