Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γκριγκόνις: «Η ληστεία της σεζόν»

Γκριγκόνις: «Η ληστεία της σεζόν»

Μάριους Γκριγκόνις

Ο Μάριους Γκριγκόνις έγινε ο ήρωας του Μονακό.

Ο Μάριους Γκριγκόνις με κρύο αίμα ευστόχησε στο τρίποντο που έδωσε τη νίκη στο Πριγκιπάτο στον Παναθηναϊκό για τη 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο Λιθουανός στις δηλώσεις του μετά το ματς δεν θέλησε να περιαυτολογήσει. Χαρακτήρησε αυτή τη νίκη ως… «τη ληστεία της σεζόν» και τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει να κερδίζει εντός αλλά και εκτός έδρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάριους Γκριγκόνις:

«Στην καριέρα μου δεν ξέρω, αλλά μάλλον 4-5 φορές έχω ξαναβάλει τέτοια καλάθια, δεν είναι τρελός αριθμός. Είμαι απλά πολύ ευλογημένος που για παράδειγμα σήμερα, όλα πέρασαν μέσα από το χάος και ο Ντίνος μου πάσαρε και το έβαλα, ήταν καλό σουτ. Είμαι απλά ευλογημένος και χαρούμενος.

Δεν θέλω να βιάζομαι. Απλά πρέπει να συνεχίζουμε να κερδίζουμε εκτός έδρας, επίσης και εντός. Αλλά τα εκτός έδρας είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά στο τέλος της σεζόν. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε, αλλά σήμερα είμαστε απλά χαρούμενοι.

Αυτή η νίκη είναι μία ληστεία. Η μεγαλύτερη ληστεία της σεζόν. Πολλά πράγματα έγιναν. Μπορώ να μιλάω για το παιχνίδι για ώρες. Κλέψαμε αυτό το παιχνίδι. Έκαναν τα πάντα για να μας αφήσουν να κλέψουμε αυτό το παιχνίδι. Απλά τελικά ήμασταν τυχεροί».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Πολυτιμότερη των τελικών η Τόμπιν

MVP του τελικού η Ρεμπέκα Τόμπιν. Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 61-45, κατακτώντ…