Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Euroleague: Ντοκιμαντέρ με τη ζωή των παικτών

Euroleague: Ντοκιμαντέρ με τη ζωή των παικτών

Overseas Euroleague

Σειρά ντοκιμαντέρ ετοιμάζει με πρωταγωνιστές τους παίκτες η Euroleague.

Να γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα τους πρωταγωνιστές της Euroleague θέλει η διοργανώτρια του κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Γι’ αυτό πρόκειται να προχωρήσει στη δημοσιοποίηση ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων, στα οποία οι ίδιοι οι παίκτες θα μιλούν για τη ζωή τους.

Το όνομα που επέλεξε η Euroleague είναι «Overseas» (εξωτερικό) και στο πρώτο επεισόδιο πρωταγωνιστές θα είναι οι Σακίλ ΜακΚίσικ, Κάιλ Χάινς και Ντονάτας Μοτιεγιούνας. Περιγράφουν τη ζωή τους μακριά από τη χώρα καταγωγής τους, τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει και στιγμές που τους στιγμάτισαν.

Ο ΜακΚίσικ μεταξύ άλλων αναφέρεται στην περιπέτεια με την υγείας τους που είχαν περάσει η μητέρα και η αδερφή του και αυτός δεν μπορούσε να είναι στο πλάι τους.

Η αναφορά του Σακίλ ΜακΚίσικ:
«Όταν η μητέρα μου είχε καρκίνο του μαστού, δεν είχα τη δυνατότητα να είμαι εκεί. Όταν η αδερφή μου είχε λύκο, δεν μπορούσα να είμαι εκεί. Όταν είσαι επαγγελματίας μπασκετμπολίστας και πρέπει να πας στην Ευρώπη ή να φύγεις από τη χώρα σου, είναι πολλά με τα οποία έρχεσαι αντιμέτωπος, αλλά σίγουρα είμαι ευλογημένος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…