Κεντρική Elite League Έσπερος Λαμίας: «Αιχμές» για τη διαιτησία στο ματς με τον Ερμή Σχηματαρίου

Έσπερος Λαμίας: «Αιχμές» για τη διαιτησία στο ματς με τον Ερμή Σχηματαρίου

esperos lamias diaitits polytarxou jpg

Ο Έσπερος Λαμίας εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία της αναμέτρησης με τον Ερμή Σχηματαρίου

Παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης με τον Ερμή Σχηματαρίου έχει ο Έσπερος Λαμίας. Η ομάδα με επίσημη ανακοίνωση της τονίζει ότι το παιχνίδι είχε «απόχρωση γκρίζα» και στέκεται συγκεκριμένα σε μία φάση, η οποία θεωρεί ότι έκρινε τον νικητή του παιχνιδιού (Δείτε εδώ χαρακτηριστικά).

Αναλυτικά:

«ΤΟ ΣΤΕΡΕΟΛΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΓΚΡΙΖΑ

ΦΙΛΟΙ του ΕΣΠΕΡΟΣ(my kteo) ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, για την 6η αγωνιστική , η ομάδα μας ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΎΣΑ με αγωνιστικότητα και τα λάθη της,μέχρι το 37ο λεπτο και το σκόρ (71-72).

Στο σημείο αυτό ένα ακόμη ανθρώπινο λάθος των διαιτητών, με λάθος οπτική γωνία, δεν μπόρεσε να αντιληφθεί το αμυντικό ‘’ βίαιο κεφαλοκλείδωμα’’ του Νο 9 της ομάδας του Ερμή Σχηματαρίου, σε βάρος του Νο 15 του Εσπερος Λαμίας και η διαφαινόμενη κατά τους κανονισμούς αποβολή του παίκτη του Ερμή Σχηματαρίου ,μετετράπη εν συνεχεία από ένα φάουλ και στους δύο παίκτες και ακολούθως επι πλέον τεχνική ποινή σε βάρος του παίκτη του Εσπέρου Λαμίας, που απεβλήθει με 5ο φάουλ.

Για το υπόλοιπο μέχρι την λήξη του παιχνιδιού ο πολύ καλός παίκτης του Ερμή Σχηματαρίου(Bryant Zac), κατόρθωσε να σκοράρει όλους τους πόντους της ομάδας του και να τους δώσει την νίκη.
Η ομάδα μας έχει έναν μοναδικό δρόμο να διανύσει ,της προσπάθειας διόρθωσης των αγωνιστικών της λαθών και παράλληλα από τούδε και στο εξής για τα ανθρώπινα λάθη των διαιτητών, που συμπτωματικά από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Elite League , ποσοτικά βαίνουν ετεροβαρή σε βάρος της ομάδας μας, θα ακολουθούμε την νόμιμη οδό της προκήρυξης των πρωταθλημάτων και του κανονισμού δικαίου της Ε.Ο.Κ.».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ρεμεντέλας: «Ορκιστήκαμε ότι θα μπούμε στο γήπεδο σαν καμικάζι»

Στη σειρά με τον Έσπερο Λαμίας αναφέρθηκε ο Γιώργος Ρεμεντέλας. Το Ψυχικό πήρε τη νίκη απέ…