Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Βγάζει μάτια το επιθετικό φάουλ (vid)

Βγάζει μάτια το επιθετικό φάουλ (vid)

Πώς δεν είδαν αυτό το επιθετικό;

Κραυγαλέο λάθος των διαιτητών. Δεν είδαν επιθετικό (αντιαθλητικό)…

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Έσπερο και τον Ερμή Σχηματαρίου, που έγινε στη Λαμία, δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ως προς τον νικητή, καθώς οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με διψήφια διαφορά πόντων (δείτε εδώ). Ως εκ τούτου το κραυγαλέο λάθος των διαιτητών, να μην χρεώσουν το επιθετικό φάουλ του Μπρούερ, δεν είχε επίδραση στο αποτέλεσμα.

Αυτό δεν… αθωώνει τους ΤσώνοΤεφτίκηΣιδέρη, οι οποίοι όχι μόνο δεν είδαν το επιθετικό φάουλ (το νούμερο 15), αλλά το χρέωσαν ως αμυντικό. Αποτέλεσμα ήταν να μετρήσουν και το καλάθι, να δώσουν και μια βολή και μετά να γίνει ροντέο το γήπεδο.

Η πραγματικότητα είναι πως όχι μόνο έπρεπε να χρεωθεί ως επιθετικό φάουλ, αλλά και να αναβαθμιστεί σε αντιαθλητικό, καθώς ο παίκτης τού Εσπέρου χρησιμοποιεί αντικανονικά τους αγκώνες του, χτυπώντας στο πρόσωπο τον αμυνόμενο. Είναι ξεκάθαρη παράβαση κανονισμών και φυσικά δεν μετράει (για κανέναν λόγο) το καλάθι.

Θα τολμούσα να ρωτήσω τι λέει η ΚΕΔ γι’ αυτό, αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα μου απαντήσει ο Στέλιος Κουκουλεκίδης πως πρόκειται για… τεχνικό πρόβλημα. Θα περιμένω τον επόμενο πρόεδρο της Επιτροπής, για να δοθούν απαντήσεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …