Κεντρική Basket League Basket League: Στην Πυλαία ο Ολυμπιακός, στην Πάτρα το Λαύριο

Basket League: Στην Πυλαία ο Ολυμπιακός, στην Πάτρα το Λαύριο

basket league

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση της Stoiximan Basket League…

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η 5η αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, ενώ στην Πάτρα ο Προμηθέας υποδέχεται το Λαύριο.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται στη Θεσσαλονίκη (17:15, ΕΡΤ3) για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Στην 3η θέση του  βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 3-1 βρίσκεται η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Οι Πειραιώτες δεν θα έχει στη διάθεσή τους για την αποψινή αναμέτρηση τόσο τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, όσο και τον Λουκ Σίκμα. Παράλληλα, εκτός δράσης παραμένει και ο Σακιλ ΜακΚίσικ.

Από την άλλη η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 2-2. Ο Φώτης Τακιανός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκο Αρσενόπουλο, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα κόντρα στην Μπενφίκα.

Στις 20:15 ο Προμηθέας θα κληθεί να αντιμετωπίσει το Λαύριο (ΕΡΤ3). Αμφότερες οι ομάδες έχουν ρεκόρ 3-1 και θα ψάξουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από το Περιστέρι με 76-71, ενώ το Λαύριο νίκησε τον ΠΑΟΚ με 86-76.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Αταμάν: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη»

Ως τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ευρώπης, χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρ…