Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βιλερμπάν – Παρτιζάν 62-88 (vid)

Βιλερμπάν – Παρτιζάν 62-88 (vid)

Ζακ ΛεΝτέι

«Περίπατο» στη Γαλλία για την Παρτιζάν

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η Παρτιζάν στην Ευρωλίγκα, καθώς δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Βιλερμπάν (88-62). Οι Σέρβοι κυριάρχησαν στο ματς, δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

Οι επιθέσεις είχαν τον πρώτο λόγο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και το ένα καλάθι διαδεχόταν το άλλο (10-11). Η Παρτιζάν σιγά σιγά άρχισε να επιβάλει τον ρυθμό της και με ένα μικρό σερί έχτισε για πρώτη φορά διαφορά (10-17). Ο Καουντί έσπασε το σερί των Σέρβων και με ένα τρίποντο έδωσε ανάσα στη Βιλερμπάν (13-17).

Η Παρτιζάν συνέχισε να είναι κυρίαρχη και για πρώτη φορά εκτόξευσε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα (16-29). Η Βιλερμπάν έδειχνε ανήμπορη να ακολουθήσει τον ρυθμό των Σέρβων και γρήγορα απέκτησε ρόλο… κομπάρσου στο ματς. Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς έκαναν ότι ήθελαν στο παρκέ και δεν δυσκολεύτηκαν να κρατήσουν το προβάδισμα τους (29-43).

Το «πάρτι» της Παρτιζάν συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Οι Σέρβοι δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και με μεγάλη ευκολία έστειλαν τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους (38-60). Το παιχνίδι είχε πάρει διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς οι γηπεδούχοι έδειχναν ότι δεν μπορούσαν να επανέλθουν (48-72).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι. Η Παρτιζάν είχε τον έλεγχο, ο Ομπράντοβιτς μοίρασε το χρόνο συμμετοχής και οι Σέρβοι δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τελικά τη νίκη με 88-62.

Τα δεκάλεπτα: 13-17, 29-43, 48-72, 62-88

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Οι διαιτητές του F4 της Ευρωλίγκα

Οι οκτώ διαιτητές που θα σφυρίξουν στο F4 της Ευρωλίγκα. Γνωστά έγιναν τα ονόματα των οκτώ…