Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Τακιανός: «Ήμασταν ανέτοιμοι»

Τακιανός: «Ήμασταν ανέτοιμοι»

Τακιανός

Στην ομοιογένεια αλλά και τις επόμενες κινήσεις του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο Τακιανός.

Ο Φώτης Τακιανός μόνο ικανοποιημένος δεν θα μπορούσε να είναι μετά από την ήττα στην πρεμιέρα της Basket League, από τον Προμηθέα στο Παλατάκι. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στις πολλές αλλαγές που έχουν γίνει στην ομάδα, στο αν θα υπάρξει έξτρα ενίσχυση, στην άμυνα αλλά και τη νευρικότητα που είχαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτη Τακιανού:

«Νομίζω ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να προσεγγίσουμε σωστά το παιχνίδι. Με τη λογική ότι πρέπει να ανταπεξέλθουμε στο άγχος της πρεμιέρας. Είμαστε νέα ομάδα. Οι παίκτες χρειάζονται χρόνο. Αυτό ήταν ευδιάκριτο. Ειδικά στην αρχή που ήμασταν πολύ νευρικοί. Στην άμυνα ήμασταν εκτός θέσεων. Δεν το έχουμε ξανασυναντήσει αυτό. Χρειαζόμαστε χρόνο. Θέλουμε πολλές ώρες μέσα στο γήπεδο και να ξεπεράσουμε το άγχος. Όλα είναι θέμα χρόνου, προπόνησης, διαχείρισης.

Πρέπει να δούμε πως θα λειτουργήσουμε σαν ομάδα. Πρώτα από την άμυνα. Αυτός είναι ο στόχος μας. Σήμερα δεν τα καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε να το βελτιωθούμε και να φανούμε πιο ανταγωνιστικοί. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη. Δεν τους το ανταποδώσαμε, αλλά θα το κάνουμε στη συνέχεια. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα δουλεύουμε κάθε μέρα».

Ο Φώτης Τακιανός αναφέρθηκε και στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που είχε κοστίσει τη ζωή νέων παιδιών: «Να αποτίσουμε φόρο τιμής γι αυτά τα παιδιά. Να τους έχουμε στη μνήμη μας και να ευχηθούμε δύναμη στους δικούς τους ανθρώπους. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…