Κεντρική Ασίστ Shadow Σπανούλης: «Ο Ολυμπιακός μου έδινε ζωή»

Σπανούλης: «Ο Ολυμπιακός μου έδινε ζωή»

Βασίλης Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τον Ολυμπιακό, λίγες ώρες πριν την μεγάλη γιορτή.

Η 17η Σεπτεμβρίου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη ζωή του Βασίλη Σπανούλη, του Ολυμπιακού και των φιλάθλων της ομάδας. Η μεγάλη ώρα της απόσυρσης της φανέλας με το Νο7 πλησιάζει και οι εκδηλώσεις σιγά σιγά κορυφώνονται. Σε αυτό το πλαίσιο ο μεγάλος πρωταγωνιστής, Βασίλης Σπανούλης παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια της NOVA και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη μεγάλη απόφαση που άλλαξε τη ζωή του.

Για τη μετακίνησή του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, το 2010:

«Εκείνη τη στιγμή ο Ολυμπιακός, τα τελευταία 15 χρόνια, δεν είχε δώσει πολλές επιτυχίες. Είχε μείνει πίσω στο μπάσκετ, σε τίτλους. Μία ομάδα με τόσο πολύ κόσμο, με εκατομμύρια κόσμο… Πάντα ήθελα να πάω σε μία τέτοια ομάδα. Από τότε που έφυγα από το Μαρούσι ήθελα να πάω στον Ολυμπιακό, είχαμε μιλήσει και τότε. Όμως, χάλασε η μεταγραφή. Ο πρώτος στόχος μου και τότε μετά το Μαρούσι ήταν να πάω στον Ολυμπιακό.

Και μετά το NBA ήταν να πάω στον Ολυμπιακό, όμως δεν είχε καθίσει. Ήθελα κάτι διαφορετικό. Ήθελα να ηγηθώ μιας ομάδας που δεν είχε καταφέρει κάτι τα τελευταία χρόνια και να βοηθήσω με τον δικό μου τρόπο να πετύχει. Αυτό ήταν που μου έδινε κίνητρο, μου έδινε ζωή και ήθελα να κάνω».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Ένα ακόμα παιχνίδι» (vid)

Δείτε όλα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός, κ…