Κεντρική NBA Οι διεκδικητές του Γιάννη

Οι διεκδικητές του Γιάννη

Γιάννη Αντετοκούνμπο

Οι 10 ομάδες που θα ήθελαν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το podcast «48 λεπτά» μπορεί να διήρκεσε όπως είναι ο τίτλος του 48 λεπτά, ο απόηχος των όσων είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχουν όμως πολύ μεγαλύτερη διάρκεια. Ένα από αυτά ήταν και η ατάκα που είπε σε ότι αφορά το κοινό του μέλλον με τους Μιλγουόκι Μπακς, μια ατάκα την οποία στην Αμερική την έχουν υπεραναλύσει.

«Αν οι Μπακς είναι στην ίδια σελίδα με μένα είναι υπέροχο, αν όχι πρέπει να νικήσω», είχε πει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο podcast «48 λεπτά» (48 minutes). Από εκείνη τη στιγμή προβληματισμός κυρίευσε τους Μπακς, ενώ σε πολλές ομάδες άνοιξε η όρεξη…

Αυτό επιβεβαιώνει και ο δημοσιογράφος Μπιλ Σίμονς, αποκαλύπτοντας πως οι Νικς σίγουρα θα αποκτήσουν έναν εκ των Γιάννη Αντετοκούνμπο, Εμπίντ ή Ντόνοβαν Μίτσελ μέχρι την επόμενη σεζόν. Αυτό φυσικά μπορεί να γίνει μόνο με ανταλλαγή, αφού ο Greek Freak έχει εγγυημένο συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, ενώ για την αγωνιστική περίοδο 2025-26 έχει player option με τους Μπακς.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δημοσιογράφοι του ESPN Zακ Λόου και Ραμόνα Σέλμπουρν, οι οποίοι ανέφεραν πως οι Μπακς μπορεί να ανταλλάξουν τον Γιάννη το επόμενο καλοκαίρι, αν το αγωνιστικό τους προφίλ δεν είναι επιτυχημένο στη σεζόν που θα ξεκινήσει. Ανέφεραν μάλιστα δέκα πιθανές ομάδες οι οποίες θα ήθελαν να κάνουν δικό τους τον Γιάννη. Πρόκειται για τις: Νικς, Νετς, Λέικερς, Χιτ, Γουόριορς, Πέλικανς, Θάντερ, Ρόκετς, Ράπτορς και Μάτζικ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Λυκογιάννης: «Πρέπει να έχουμε μνήμη χρυσόψαρου»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα είναι ο τεχνικός του Πανιωνίου, Άρης Λυκογιάννης. Κερδίζο…