Κεντρική Elite League Μύκονος: Σημαντική κίνηση με Βοτσιεκόβσκι (pic)

Μύκονος: Σημαντική κίνηση με Βοτσιεκόβσκι (pic)

jakub wojciechowski mykonos jpg

Πήρε παίκτη που έχει παίξει Ευρωλίγκα η Μύκονος

Η Μύκονος συνεχίζει τις εντυπωσιακές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Οι Νησιώτες προχώρησαν σ΄ακόμη μία ηχηρή μεταγραφή και συγκεκριμένα ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γιακούμπ Βοτσιεκόβσκι. Ο Πολωνός «ψηλός» διαθέτει μεγάλη εμπειρία, ενώ έχει αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα και με την Αρμάνι μιλάνο.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Α.Ο. Μυκόνου με στόχο τη δημιουργία μιας εξαιρετικά ανταγωνιστικής ομάδας (όπως κάθε χρόνο) στην πρώτη μας -ιστορική- χρονιά στη φετινή ανώτερη κατηγορία της Elite League και την άξια αντιπροσώπευση του νησιού σε όλη την χώρα, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επόμενη σπουδαία προσθήκη της -μέσα σε άκρα μυστικότητα- τον 33χρονο διεθνή Πολωνό και με ιταλική υπηκοότητα στη θέση PF/C ύψους 2.13 Jakub Mariusz Wojciechowski.

Ο Jakub έρχεται στην ομάδα μας ύστερα από μια δεκαετία+ που πρωταγωνιστεί στο ευρωπαϊκό επίπεδο συμμετέχοντας με εξαιρετικά νούμερα στα πρωταθλήματα της Α1 και Α2 Ιταλίας, Πολωνίας και Ρουμανίας για συναπτά έτη και σε ομάδες βεληνεκούς όπως:

  • Benneton Treviso
  • Brescia
  • Cantu
  • PMS Torino
  • Vanoli Cremona
  • Orlandina
  • Legia Warsow
  • Dinamo Bucharest

Με συνεχόμενες συμμετοχές στα εγχώρια πρωταθλήματα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του EuroCup και του Basketball Champions League, ενώ στα ιδιαιτέρως αξιοσημείωτα την χρονιά 2021-22 μεταγράφηκε στην ομάδα της Euroleague του ιταλικού μεγαθηρίου, Αρμάνι Μιλάνο, του Έτορε Μεσίνα, όπου είχε 22 συμμετοχές.

Διεθνής το 2012/13 με την Εθνική Ομάδα της χώρας του και μέλος όλων των μικρών Εθνικών, με την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 του 2008.

Witamy Jakub!

Προχωράμε.

ΥΓ. Η αγάπη σας και η στήριξη σας είναι η δύναμη της ομάδας του νησιού μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος – Ηρακλής: Επεισόδια στα Άνω Λιόσια

Επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς δημιουργήθηκαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Μικρής έκταση…