Κεντρική Β' Εθνική ΑΟΠΦ: Ενίσχυση στη ρακέτα με Βισνιέφσκι (pic)

ΑΟΠΦ: Ενίσχυση στη ρακέτα με Βισνιέφσκι (pic)

david visniefski aopf jpg

Το Παλαιό Φάληρο έκανε δικό του τον Ντέιβιντ Βισνιέφσκι

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε το Παλαιό Φάληρο. Ο ΑΟΠΦ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντέιβιντ Βισνιέφσκι, ο οποίος ξεχώρισε πέρσι με τη φανέλα του Πρωτέα Βούλας.

Ο κόουτς Τερζής γνωρίζει καλά τον Βισνιέφσκι, καθώς οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν και στην ομάδα της Βούλας.

Αναλυτικά:

«Ενίσχυση στη ρακέτα με Βισνιέβσκι

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Ντέιβιντ Βισνιέβσκι (25χρ., 2,06μ.). Ο νεαρός σέντερ έρχεται να αποτελέσει μία σημαντική λύση για την ομάδα μας, καθώς στο πρόσωπο του ο coach Τερζής βλέπει έναν αθλητικό παίκτη που θα μπορέσει να βοηθήσει σημαντικά και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Ο Ντέιβιντ Βισνιέβσκι δήλωσε για αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η νέα χρονιά θα με βρει στην ομάδα του Παλαιού Φαλήρου. Όλοι ξέρουν ότι ο Α.Ο.Π.Φ. τα τελευταία χρόνια κάνει μία αξιοπρόσεκτη προσπάθεια και ανυπομονώ γι αυτά που έρχονται. Η απόφασή μου ήταν αρκετά εύκολη, καθώς με τον coach Τερζή γνωριζόμαστε καλά και υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός. Γνωρίζω πολύ καλά τη θέλει από εμένα και έχουμε αναπτύξει μέσα από τη συνεργασία μας ένα ξεχωριστό κώδικα επικοινωνίας. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά και ελπίζω να δω αρκετό κόσμο να έρχεται να μας υποστηρίξει στο “Σοφία Μπεφόν”».

Who is who

Ο Ντέιβιντ Βισνιέβσκι γεννήθηκε στις 30 Μαΐου 1998 και έχει ύψος 2,06μ. Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα έκανε στον Σπόρτιγκ, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε μέχρι το 2018, όταν και μεταγράφηκε στον Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού. Ένα χρόνο αργότερα βρέθηκε στη Νίκη Αμαρουσίου, ενώ από το 2021 μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στον Πρωτέα Βούλας.

Ντέιβ καλώς ήρθες στην «οικογένεια» του Α.Ο.Π.Φ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off

Το Αιγάλεω έκανε το 2-0 επί της Δάφνης. Τα αποτελέσματα της National League 1. Το Αιγάλεω …