Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Εθνική Ανδρών: Δυνατό τεστ με ΗΠΑ

Εθνική Ανδρών: Δυνατό τεστ με ΗΠΑ

ελλαδα ηπα ν 1 jpg

Ένα πολύ απαιτητικό φιλικό για την Εθνική.

Η Εθνική Ανδρών δίνει σήμερα το προτελευταίο της φιλικό εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου αντιμετωπίζοντας τις ΗΠΑ στο διεθνές τουρνουά του Άμπου Ντάμπι (19:00, Action 24, COSMOTE Sport 4). Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες ακριβώς σε δέκα μέρες από σήμερα στην τελική φάση της διοργάνωσης, στη Μανίλα.

Ο Δημήτρης Ιτούδης και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι στην Team USA που είναι αήττητη στα φιλικά προετοιμασίας της. Στην αποστολή της «επίσημης αγαπημένης» ενσωματώθηκε από το βράδυ της Πέμπτης και πάλι ο Κώστας Παπανικολάου, μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης του.

Το τελευταίο φιλικό της Εθνικής Ανδρών πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο θα γίνει το Σάββατο (19:00) απέναντι στη Γερμανία στην «Έτιχαντ Αρένα» του Άμπου Ντάμπι.

Το ρόστερ των ΗΠΑ: Τζέιλεν Μπράνσον (Νικς), Ταϊρίς Χαλιμπέρτον (Πέισερς), Μπράντον Ίνγκραμ (Πέλικανς), Όστιν Ριβς (Λέικερς), Άντονι Έντουαρντς (Τίμπεργουλβς), Μικάλ Μπρίτζες (Νετς), Κάμερον Τζόνσον (Νετς), Τζος Χαρτ (Νικς), Πάολο Μπανκέρο (Μάτζικ), Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ (Γκρίζλις), Μπόμπι Πόρτις (Μπακς), Γουόκερ Κέσλερ (Τζαζ).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…