Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Διαθέσιμα τα εισιτήρια για το φιλικό με τη Σλοβενία

Διαθέσιμα τα εισιτήρια για το φιλικό με τη Σλοβενία

slovenia 1

Ενημέρωση της ΕΟΚ.

Η Εθνική Ελλάδος θα δώσει ένα σπουδαίο φιλικό με τη Σλοβενία στο ΟΑΚΑ, όπου θα τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης. Η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της, ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων.

Δείτε την ανακοίνωση:

Ο Αύγουστος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας της Εθνικής ομάδας και φέτος δεν θα μπορούσε να αρχίσει με καλύτερο τρόπο. Στον δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο, η «επίσημη αγαπημένη» όλων των Ελλήνων θα δώσει το πρώτο της φιλικό επί ελληνικού εδάφους υποδεχόμενη στις 4 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ την ισχυρή Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς, σε έναν αγώνα παγκοσμίου ενδιαφέροντος, powered by OPAP.
Εξασφαλίστε τα εισιτήριά σας ΕΔΩ
Πέρα από τα μεγάλα αστέρια των δύο ομάδων, το φίλαθλο κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά την βράβευση του σπουδαίου Νίκου Γκάλη για την προσφορά του στον αθλητισμό και την κοινωνία, αλλά και να τον χειροκροτήσει για τις μεγάλες στιγμές που έχει χαρίσει στο ελληνικό μπάσκετ.
Οι λόγοι, λοιπόν, για να βρεθεί κάποιος στις κερκίδες του ΟΑΚΑ στις 4 Αυγούστου είναι πολλοί και σημαντικοί. Τα εισιτήρια για την μεγάλη βραδιά διατίθενται ήδη στο κοινό ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster και τιμώνται από 10 ως 100 ευρώ, ενώ η είσοδος σε παιδιά ως 5 ετών είναι δωρεάν. Παράλληλα, διατίθενται και θέσεις Golden Court στην τιμή των 150 ευρώ, για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν e-mail στο eok-tickets@basket.gr.
Κλείστε κι εσείς τη θέση σας δίπλα στην Εθνική ομάδα! Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση και για τα εισιτήρια για το Aegean Acropolis Tournament, που θα διεξαχθεί 8-10 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή δύο ακόμη πολύ δυνατών ομάδων, της Σερβίας και της Ιταλίας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Το πανόραμα της 12ης αγωνιστικής

Να ρεφάρουμε στα επόμενα. Το πανόραμα και η βαθμολογία. Καλομάθαμε την προηγούμενη «διαβολ…