Κεντρική Ασίστ Αριστείδης ο Δίκαιος Αυτό θα είναι Βατερλό για τον Λιόλιο

Αυτό θα είναι Βατερλό για τον Λιόλιο

Βαγγέλη Λιόλιο συγκράτησέ τους Συνέλευση

Ο Αριστείδης ο Δίκαιος στέλνει μήνυμα στον Βαγγέλη Λιόλιο!…

Ούτε το «déjà vu» τής Παπαρίζου οφείλεις να γνωρίζεις, ούτε να έχεις προμνησία (που έλεγαν στην εποχή μου), για να αντιληφθεί πού πάει το πράγμα. Τα περιθώρια έχουν στενέψει για τον Βαγγέλη Λιόλιο, ο οποίος σύντομα θα βρεθεί ανάμεσα σε συμπληγάδες. Καλά, δεν είναι το μοναδικό του πρόβλημα, θα τα γράψουμε και πιο κάτω, γιατί ο Αριστείδης γνωρίζει πράγματα, που ακόμα κι οι πρωταγωνιστές δεν τα ξέρουν.

Ο Παναθηναϊκός έχει δυναμώσει, η τοξικότητα (και λόγω Σλούκα) έχει φτάσει στο ζενίθ, τη στιγμή που η ελληνική διαιτησία είναι στο ναδίρ. Όχι δεν φταίει μόνο η τωρινή διοίκηση για τα χάλια του χώρου. Το ξεχαρβάλωμα ξεκίνησε επί ημερών Βασιλακόπουλου, όταν κάποιοι τυχάρπαστοι είχαν γίνει συνομιλητές του και μπαινόβγαιναν στα γραφεία της ΕΟΚ, πουλώντας εξυπηρέτηση, μέσα από αμφιβόλου ηθικής Μέσα.

Αυτοί λειτούργησαν ως επιταχυντές, για να διαλυθεί ότι είχε μείνει όρθιο. Το στοίχημα, περίεργα αποτελέσματα, διαιτητές που σφύριζαν και σε έκαναν να σπας την τηλεόραση, ή να φεύγεις από το γήπεδο, ομάδες που αλώθηκαν και το πουλόβερ ξηλώθηκε. Με τον Λιόλιο στο τιμόνι, απλά συνεχίστηκε η κατρακύλα.

Τώρα, λοιπόν, έρχεται η πιο δύσκολη σεζόν. Για να μην πηγαίνουμε από τον περιφερειακό, θα είναι το απόλυτο Βατερλό για τον Λιόλιο, να έρθουν ξένοι διαιτητές να σφυρίξουν στους τελικούς. Το γράφω τώρα, που κανείς δεν έχει πει το παραμικρό, για να μείνει και να το συζητήσουμε όταν έρθει η ώρα. Γιατί θα έρθει η ώρα και θα κλαίμε…

Σε αδιέξοδο η ΕΟΚ

Για τον Λιόλιο ισχύει το «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα». Δεν υπάρχουν -πιστεύει- διαιτητές, που να μπορούν να χειριστούν δύσκολες καταστάσεις. Εγώ λέω ότι υπάρχουν, αρκεί να τους δείξουμε εμπιστοσύνη και να σταματήσει το ανέκδοτο με τους 2-3 εκλεκτούς.

Η μεγαλύτερη πλάκα θα είναι να επιλέξει την αύξηση του ορίου. Κάποιοι έχουν ετοιμάσει ήδη βίντεο, για διαιτητές που δεν έβγαζαν τα τεστ. Όλα τα ξέρει ο Αριστείδης. Ήταν και στο… αεροδρόμιο, που κάποιος κυνηγούσε κάποιον για να του δώσει το φακελάκι και να στρογγυλέψουν οι γωνίες. Τα πάντα θα γραφτούν στην ώρα τους.

Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα

Μακάρι να έβρεχε στη Ρόδο, για να σβήσουν οι φωτιές, αλλά η καταιγίδα θα «χτυπήσει» το ΟΑΚΑ. Έρχονται «ραβασάκια» για τον Λιόλιο. Θα έχει πλάκα να δούμε πώς θα απαντήσει. Κι αυτό, λέει ο Αριστείδης, είναι το πρώτο κύμα, δεν θα είναι το μοναδικό. Γιατί μπορεί ο πρόεδρος να έλεγε «δεν σας γνωρίζω, μιλήστε μου για εσάς», όταν ένιωθε 2.10 επειδή κάθισε στον προεδρικό θώκο, αλλά αυτοί που δεν γνώριζε έχουν… προϋπηρεσία.

Καμιά φορά η ηλικία είναι… πλεονέκτημα, λέει ο Αριστείδης, που έχει διαχρονική αξία. «Να ήταν τα νιάτα δυο φορές» Βαγγέλη μου, αλλά όχι πάντα. Γιατί ό,τι εκμεταλλεύτηκε ο «πατερούλης», εσύ δεν μπορείς να το εκμεταλλευτείς.

Επίσης να θυμάσαι αγαπημένε πρόεδρε και τη ρήση του λαού: «Μαύρο φίδι σ’ έφαγε». Γιατί μπορεί εσύ να ξεκίνησες τον καβγά, άλλος θα τον τελειώσει. Μην πεις ότι δεν σε ενημέρωσε έγκαιρε ο ένας και μοναδικός
Αριστείδης ο Δίκαιος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αριστείδης ο Δίκαιος
Περισσότερα σε Αριστείδης ο Δίκαιος

Δειτε επισης

Αταμάν: «Θα πανηγυρίσω μόνο αν πάμε στο Final Four»

Στη σημασία της Μίκης στάθηκε ο Έργκιν Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μακάμπι Τελ Α…