Κεντρική Ασίστ Αριστείδης ο Δίκαιος Κατάφορη αδικία για τον Ηλία

Κατάφορη αδικία για τον Ηλία

διαιτητές, διαιτητή, Κορομηλάς, Ηλία

Μόνο ο Αριστείδης μπορεί να δικαιώσει τον Ηλία.

«Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου» είχε πει ο Τσε Γκεβάρα κι ο Αριστείδης… τρέμει από αγανάκτηση. Διαφορετικά δεν θα ήταν… Δίκαιος. Απόψε θα αποκαταστήσει την αδικία και θα αποθεώσει τον Ηλία Κορομηλά. Ναι, γιατί η στήλη δεν έχει παρωπίδες, λέει τα σύκα σύκα και τον αγράμματο… αγράμματο.

Ο -εκ των κορυφαίων- Έλληνας διαιτητής θα μπορούσε να σφυρίζει, καθώς η «φωτογραφική διάταξη» της ΕΟΚ, της ΚΕΔ, της ΟΔΚΕ και άλλων 50 ΜΚΟ, η διάταξη που υπογράφηκε από 1.500 ανθρώπους τού πνεύματος απ’ όλον τον πλανήτη, τον συμπεριλάμβανε. Ο ίδιος, λόγω ενός παλαιού τραυματισμού, αποσύρθηκε.

Όσο δεν έπαιζε ο Ρίζικ κι υπήρχε αυτή η σκιά πάνω από το ευρωπαϊκό μπάσκετ, ο τραυματισμός… έλυνε προβλήματα. Εμείς, ως site, από την αρχή πιστέψαμε στο τεκμήριο αθωότητάς του και δικαιωθήκαμε. Ο Ρίζικ επέστρεψε, η Ευρωλίγκα έκλεισε τον φάκελο, οπότε θα μπορούσαμε να ξαναδούμε τον Ηλία στα παρκέ τής Basket League.

Τον είδαμε να… τρέχει

Αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός… Προχθές ο Αριστείδης κατηφόριζε από την Πνύκα, όπου είχε πάει με τους υπόλοιπους φιλόσοφους και περνώντας από την Πύλη του Αδριανού (όχι του Παυλόπουλου, μην μπερδευτούμε) είδε τον Ηλία. Μεσημέρι ήταν, πήγε να φάει ο άνθρωπος. Έλα, όμως, που στο μαγαζί κάθονταν τέσσερις ενοχλητικοί. Για να είμαστε ακριβείς, οι τρεις ήταν ενοχλητικοί.

Με… Ολύμπια ψυχραιμία έκανε αναστροφή και με διακριτικό τρόπο βγήκε από το εστιατόριο. Κρίμα γιατί τα φασόλια τα μαυρομάτικα ήταν εξαιρετικά, να μην σας πω για το μπανόφι. Έκανε λίγα βήματα και μετά άρχισε να τρέχει. Πληροφορίες λένε ότι ξεπέρασε σε ταχύτητα τον Γιουσέιν Μπολτ!

Υπήρξαν κάποιοι που είδαν μια… λάμψη να περνά από τον θεσσαλικό κάμπο, άλλοι είδαν την ίδια λάμψη στον Ατλαντικό και κάποιοι Εσκιμώοι (άντε να γράψει σωστά αυτή τη λέξη ο αγράμματος) στη Γροιλανδία, αλλά αυτό ουδεμία σχέση έχει με τον Ηλία.

Η ταχύτητα με την οποία έκανε αναστροφή και χάθηκε από το οπτικό πεδίο των ενοχλητικών, δείχνει ότι μπορεί και να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Μήπως να το ξαναδεί; Μήπως να τον φωνάξουν από την ΟΔΚΕ να τρέξει; Εδώ που τα λέμε, ακόμα και με ένα πόδι, πιο γρήγορα από τον Τσολάκο θα πήγαινε, αν κρίνουμε από το τελευταίο τεστ.

Ηλία, ο Αριστείδης σου το λέει: Καλός είσαι βουνό μου, πήγαινε μίλα τους. Καλύτερος απ’ όλους που σφυρίζουν. Άσε που θα έχεις και σύμμαχο τον Κουκουλεκίδη, ο οποίος… τρέμει για την καρέκλα του. Θα σε αποθεώσει κι ο… αγράμματος. Ξέρεις εσύ. Θα γράψει «εποιστρωφή Ιλία» και ένα δάκρυ θα κυλήσει στο μάγουλο των δασκάλων τής χώρας. Μα τι γράφω απόψε ο… αρχαίος!

Αντί επιλόγου: Ο Αριστείδης απευθύνεται στους προέδρους των Συνδέσμων. Σύντομα θα είναι και πιο αναλυτικός. Το τυρί το είδαμε όλοι. Τη φάκα δεν είδατε. Θυμηθείτε τι σας έλεγαν όταν ήσασταν μικροί. «Την υπογραφή μας προσέχουμε πού τη βάζουμε». Γιατί μετά θα έχουμε δράματα και θα σκέφτεστε μόνο ένα πράγμα: Καλά μας τα έλεγε ο
Αριστείδης ο Δίκαιος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αριστείδης ο Δίκαιος
Περισσότερα σε Αριστείδης ο Δίκαιος

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…