Κεντρική Διεθνή Emir Cup 2023: Μυκονιάτης εναντίον Μανουσελη – Ελληνικός τελικός

Emir Cup 2023: Μυκονιάτης εναντίον Μανουσελη – Ελληνικός τελικός

image0 jpeg

Ελληνικός τελικός στο Κατάρ, με την Αλ Σαντ και την Αλ Αχλ.

Με «άρωμα ελληνικό» πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Emir Cup 2023, αφού ο Σταύρος Μυκονιάτης με την Αλ Σάντ κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Αλ Αχλ του Μάνου Μανουσέλη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Με το τέλος του αγώνα να βρίσκει νικήτρια ομάδα την Αλ Σάντ του Σταύρου Μυκονιάτη με 76-70 και τον Έλληνα προπονητή να σηκώνει το τρόπαιο και να σημειώνει ακόμη μια μεγάλη νίκη στην δική του «βίβλο επιτυχιών».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Κορυφαίοι παίκτες για την Άλ Σαντ αναδείχθηκαν οι Μπλου και Χατζιμπέγκοβιτς με 17 και 15 πόντους αντίστοιχα, Για την Αλ Αχλί κορυφαίοι παίκτες ήταν οι Τράις και Σειντού με 22 και 16 πόντους.

Ο Μυκονιάτης άφηνει το δικό του «στίγμα» στο Κατάρ

Ο Σταύρος Μυκονιάτης τον Απρίλιο του 2022, πήρε την απόφαση να αφήσει τη θέση του στο τεχνικού επιτελείο του Απόλλωνα Πάτρας και να αποδεκτεί τη δελεαστική πρόταση που του έγινε από την Ασία και το Κατάρ.

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ο Έλληνας προπονητής έχει καταφέρει να γράψει στο Κατάρ το όνομα του με «ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ», αποδεικνύοντας μας πως τίποτα δεν είναι απίθανο να συμβεί αρκεί να αγαπάς αυτο που κάνεις και ας βρίσκεσαι στην άλλη άκρη του κόσμου…

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Παπανικολάου: «Ζεις για να παίζεις τέτοια παιχνίδια όταν κάνεις πρωταθλητισμό»

Στη σημασία της πρόκρισης στάθηκε ο Κώστας Παπανικολάου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας …