Κεντρική Basket League Μυκονιάτης στο ebasket: «Ευχαριστώ για όλα τον Απόλλωνα Πάτρας»

Μυκονιάτης στο ebasket: «Ευχαριστώ για όλα τον Απόλλωνα Πάτρας»

Μυκονιάτης

Αποφασιστικό βήμα παραμονής έκανε χθες ο Απόλλων Πάτρας, έπειτα από τη νίκη του με 72-62 επί του Λαυρίου, σε εξ αναβολή αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής στην Basket League.

Ο προπονητής Σταύρος Μυκονιάτης έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας καθώς βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ιδιαίτερα ο έμπειρος τεχνικός είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με ομάδα του εξωτερικού, συγκεκριμένα στο Κατάρ!

Ο Σταύρος Μυκονιάτης έπειτα απο λύση συνεργασίας του με το σύλλογο, παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στο ebasket.gr και στην Άνθεα Κούρου. Ο ίδιος ευχαρίστησε την ομάδα, μίλησε για την πορεία της αλλά αναφέρθηκε και στην χθεσινή αναμέτρηση.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις που έκανε στο ebasket.gr και στην Άνθεα Κούρου:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας , το προπονητικό σταφ αλλά και τον Νίκο Βετούλα που μου έδωσαν την ευκαιρία να προσφέρω τις γνώσεις μου για το καλύτερο δυνατό του Απόλλωνα.. Είναι τιμή μου που συνεργάστηκα με έναν τέτοιο καταξιωμένο προπονητή. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστώ και τους παίκτες της ομάδας για την άψογη συνεργασία που είχαμε και τους εύχομαι το καλύτερο στην υπόλοιπη πορεία της μπασκετικής τους καριέρας.

Από πλευράς μου, θεωρώ πως βοήθησα αρκετά την ομάδα της Πάτρας να υλοποιήσει τους στόχους της. Η χθεσινή νίκη απέναντι στο Λαύριο ήταν πολύ σημαντική για αυτήν καθώς εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της, και αν συνεχίσει έτσι έχει πολλές προοπτικές να ενταχθεί στα play offs (πλέι οφς).

Όπως ανέφερε o Σταύρος Μυκονιάτης, για τον Απόλλωνα η χρονιά αυτή, έπειτα από την επανένταξη του στην Α1 ήταν πολύ εποικοδομητική. Η ομάδα έχει παρουσιάσει, πολλές φορές, τις δυνατότητες της και πιστεύει πως αν συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο θα φτάσει πολύ ψηλά..»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…