Κεντρική Γ' Εθνική Τώρα κατάλαβες τι ψήφισες

Τώρα κατάλαβες τι ψήφισες

Λιόλιο ψήφισες

Εσύ ψήφισες (Λιόλιο), άρα όλα καλά!…

Γράψαμε από χθες τι θα συμβεί. Σε μια κόλλα χαρτί τύλιξαν τον Γιώργο Διαμαντόπουλο (δείτε εδώ) κι ο Δίων θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της χρονιάς, απέναντι στον Προμηθέα 2014, δίχως τον προπονητή του. Τιμωρήθηκε με τρίμηνο αποκλεισμό, αρχής γενομένης από σήμερα. Απόφαση, που βγήκε λίγες ώρες πριν τον… τελικό των τελικών. Πρόεδρε (κυρία) του Δίωνα, αυτό ψήφισες.

Όπως αντιλαμβάνεστε η ποινή είναι… μία αγωνιστική. Να μην βρίσκεται στον πάγκο στο συγκεκριμένο ματς, καθώς τους τρεις μήνες (ημερολογιακά), θα υποχρεωθεί να μην κοουτσάρει στην παραλία, που θα επιλέξει για τις διακοπές του. Όμορφα πράγματα. Και βέβαια, δεν ήταν μόνο ο Διαμαντόπουλος, που τιμωρήθηκε…

Ο Κουνάς, μία ώρα πριν βρεθεί η ομάδα για να πάει στο παιχνίδι με τον Προμηθέα 2014, τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές και 1.500 ευρώ πρόστιμο. Κι επειδή τα χρήματα, προδήλως θα τα καταβάλει η διοίκηση του Δίωνα, όταν θα πληρώνεις αγαπητή πρόεδρε, να σκέφτεσαι τι ψήφισες.

Βεβαίως, ουδεμία σχέση έχει ο Βαγγέλης Λιόλιος, καθώς η δικαιοσύνη (και στην ΕΟΚ) είναι ανεξάρτητη. Αυτό οφείλουμε να το τονίσουμε. Πρόεδρε, αυτό δεν ψήφισες; Αυτό δεν στήριξες με πάθος πριν τις εκλογές. Όλα καλά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…