Κεντρική Γ' Εθνική Ο… Προμηθέας να σωθεί

Ο… Προμηθέας να σωθεί

Διαμαντόπουλος, Δίων – Προμηθέας

Ιερή υποχρέωση να σωθεί ο Προμηθέας 2014!

Ποιος Ολυμπιακός, ποια Ευρωλίγκα, ποιο πρωτάθλημα, ποια πλέι οφ, ποιες… εκλογές, ποια πανδημία. Ο Προμηθέας να σωθεί. Με όλους τούς τρόπους, με κάθε θυσία. Εν προκειμένω, ας θυσιαστεί ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, ας διαλυθεί το σύμπαν, αρκεί να μην πέσει η αγαπημένη ομάδα όλης της Ελλάδας.

Ποιος Άρης τού Γκάλη και του Γιαννάκη; Όλοι μέσα μας είμαστε Προμηθέας 2014. Μπορεί να μην το γνωρίζαμε, αλλά είμαστε. Στον βωμό τής παραμονής, θα σφάξουμε όσα αρνιά χρειάζεται. Κι επειδή θαρρείτε ότι είμαι υπερβολικός, ας δούμε τι συμβαίνει, αν και θα χάσουμε το μέτρημα.

Επιστρατεύτηκε ο διεθνής Τανούλης, για να παίξει στα πλέι οφ με τη θυγατρική τού Προμηθέα (δεν ήταν ο μόνος). Προχωράμε… Η Καλαμάτα (δείτε εδώ) εξέδωσε ανακοίνωση. «Ντράπηκε κι η ντροπή» έγραψε, αλλά δεν συγκινήθηκε κανείς. Είπαμε, ο Προμηθέας να νικά.

Επόμενος αντίπαλος ο Δίων Κυπαρισσίας. Στο πρώτο ματς νίκησε η ομάδα της Μεσσηνίας. Σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν στην πρώτη τετράδα, ο Προμηθέας κρατήθηκε με το ζόρι, αλλά έχει δικαίωμα στο όνειρο. Το δικό του όνειρο, έγινε εφιάλτης για τους αντιπάλους.

Οι διαιτητές (στη δεύτερη συνάντηση) έδωσαν 8-9 τεχνικές ποινές. Χάθηκε το μέτρημα. Οι πληροφορίες ότι απαιτήθηκε ιατρική παρέμβαση, για να ξεκολλήσουν τα χέρια, που σχημάτιζαν το «ταυ» είναι απολύτως ανακριβείς.

Σε μια κόλλα χαρτί

Δεν ήταν αρκετό να νικήσει ο Προμηθέας 2014. Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα ωραία πράγματα. Αποτέλεσμα: Αύριο στις 17:00 θα γίνει το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι, αλλά νωρίτερα, στις 11:00, έχουν κληθεί σε απολογία ο κόουτς Γιώργος Διαμαντόπουλος κι ο Παναγιώτης Κούνας.

Αντιλαμβάνεστε; Είναι πολύ πιθανόν να μην έχει τον κόουτς στον πάγκο ο Δίωνας, να μην παίξει ο Κούνας, να μην ξέρει πώς να στήσει την ομάδα του ο Διαμαντόπουλος.

Θα πει κανείς «τι φταίει ο Προμηθέας;». Άντε να πούμε ότι είναι εμπαθής ο Παναγιώτης Μουστάκης, πρόεδρος του ΑΟΚ. Άντε να πούμε ότι καλώς επιστρατεύτηκε διεθνής, αφού το επιτρέπει ο κανονισμός. Δεν θέλουμε να στοχοποιήσουμε νέα παιδιά, αλλά -αλήθεια- υπάρχει παίκτης, που να αγωνίζεται όχι σε δύο, αλλά σε τρεις ομάδες (έχουμε τα φύλλα αγώνα);

Πολύ κωλόπαιδο ο Διαμαντόπουλος. Ναι, ο γιος τού Κώστα, με το αστείρευτο ταλέντο, τις υψηλές παραστάσεις (παίκτης τού Ολυμπιακού, μεταξύ άλλων), που όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν για ποιον μιλάμε και το ήθος του. Αλήτης κι ο Κούνας. Να του κόψουμε το μπάσκετ. Αλλά, διάολε, όλοι μαζί βρέθηκαν στον δρόμο της ομάδας τού προέδρου; Μαγνήτη έχει ο Προμηθέας και τραβά όλους τούς παράξενους;

Για να τελειώνουμε: Αν νομίζετε ότι επειδή είναι Γ’ εθνική κι οι δημοσιογράφοι τού προέδρου (οι έχοντες έμμισθη σχέση) δεν γράφουν λέξη, θα κάνετε ό,τι γουστάρετε, είσαστε βαθιά νυχτωμένοι. Ακόμα κι αν σωθεί ο Προμηθέας, το τίμημα για τον Βαγγέλη Λιόλιο θα είναι τεράστιο. Αν δεν το καταλαβαίνει, ας του το πει κάποιος από αυτούς που είναι στον περίγυρό του.

Αντί επιλόγου μια πρόταση: Στις επόμενες εκλογές ας ξεκινήσει την προεκλογική περιοδεία από τη Μεσσηνία. Θα πάει καλά αυτό…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…