Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο ΔΕΝ βρέχει

Βαγγέλη Λιόλιο ΔΕΝ βρέχει

Λιόλιο, ΕΟΚ, Λιόλιος, Συνέλευση

Κύριε Λιόλιο έχετε (κι άλλο) μήνυμα. Σας λατρεύει ο κόσμος…

Υπάρχουν κάποιες στιγμές, που σημαδεύουν τη διαδρομή ενός ανθρώπου. Για τον Βαγγέλη Λιόλιο ήταν η στιγμή, που είπε «δεν θέλω να δω κανένα παιδάκι να κλαίει». Καλύτερα να κατάπινε ένα μαγκάλι κάρβουνα, γιατί αυτό θα τον σημαδεύει για όλη του τη –σύντομη ελπίζουμε– προεδρική θητεία.

Για να μην κλαίνε κύριε Λιόλιο τα παιδάκια, πρέπει η ΕΟΚ να τα βλέπει με το ίδιο μάτι. Πρέπει η διοίκηση να λειτουργεί δίκαια και να μην εξακολουθεί να συμπεριφέρεται ως διοίκηση του Προμηθέα. Κι εξηγούμε αμέσως τι εννοούμε:

Αφήνουμε κατά μέρους τη συμμετοχή του διεθνούς Τανούλη, στη θυγατρική τού Προμηθέα, προκειμένου να μείνει στην κατηγορία. Ντροπή, όπως κι αν το δεις. Κύριε Λιόλιο, τι θα πείτε στους αντιπάλους, που όλη τη σεζόν πάλευαν; Κι είναι νόμιμα (όχι πάντα, αλλά ας όψεται, που δεν θα βάλουμε πιτσιρίκια στο κάδρο), αλλά όχι ηθικά.

Ξέρετε κάτι γι’ αυτό κ. Λιόλιο;

Ο Παναγιώτης Μουστάκης είναι πρόεδρος της Καλαμάτας. Τι γράφει, θα το διαβάσετε σε μας. Μην περιμένετε να το δείτε σε άλλα media, τα περισσότερα έχουν (με τον έναν ή άλλο τρόπο) εξαρτημένη σχέση με την ΕΟΚ. Όπως είχαν με τον Βασιλακόπουλο, έτσι και με τον Λιόλιο. Γράφει, λοιπόν, ο πρόεδρος του ΑΟΚ:

«Ντράπηκε και η ντροπή!
Μπορεί ο πρόεδρος της ΕΟΚ (σ.σ. κύριε Λιόλιο εσείς δεν είστε;) να μας εξηγήσει πώς είναι δυνατόν ένα αναπτυξιακό τμήμα να καλείται να αγωνιστεί σε λιγότερο από 24 ώρες, σε έναν τελικό ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στην Καλαμάτα στις 20.30 και την επόμενη στην Πάτρα στις15:00; Ζητήσαμε να το ορίσουν στις 20:00 στην Πάτρα, το έκαναν στις18:00 γιατί δεν είχαν διαθέσιμες ώρες στο δικό τους γήπεδο. Γελάνε και τα τσιμέντα

Μπορεί να μας εξηγήσει πως ο άψογος αγωνιστικός προγραμματισμός του οδηγεί την ΑΟΚ 1980 σε ένα αγωνιστικό μαραθώνιο 5 συνεχόμενων αγώνων με πηγαίνε – έλα Καλαμάτα – Πάτρα δις;

Προτάσσοντας την υγεία των εφήβων αθλητών μας, τους ενημερώσαμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στην επόμενη φάση του εφηβικού και ζητήσαμε το προβλεπόμενο από τις προκηρύξεις: Ο 2ος και 3ος αγώνας play out της ομάδας μας, με τη θυγατρική του (Προμηθέας 2014) να οριστούν τις ίδιες μέρες και ώρες με τα υπόλοιπα αντίστοιχα παιχνίδια του ομίλου μας. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Απροκάλυπτη καταστρατήγηση των πάντων. Και το κερασάκι στην τούρτα: Αρνούνται να ορίσουν το πιθανό 3ο παιχνίδι. Τόσο σίγουρος είναι ο πρόεδρος της ΕΟΚ για την πρόκριση της θυγατρικής του; Αν κρίνουμε ότι αναγκάστηκε να στείλει επαγγελματία με διπλό δελτίο να βοηθήσει στον 1ο αγώνα (χρειάστηκε τελικά και τη βοήθεια του… κοινού) μάλλον ναι.

Σαφές μήνυμα για τους επόμενους. Εξυγίανση; Μάλλον αλλαγή χρώματος».

Αυτοί είσαστε κύριε Λιόλιο

Καταλάβατε τι έγινε; Το αναπτυξιακό τμήμα της Καλαμάτας πέρασε στην τελική φάση κι η ΕΟΚ όρισε αγώνα την επόμενη μέρα στην Πάτρα. Την επόμενη μέρα! Αλλά, δεν θέλετε να δείτε παιδάκι να κλαίει κύριε Λιόλιο… Τα ίδια παιδιά αγωνίζονται και στο αντρικό, που παλεύει για τη σωτηρία του κι είναι αντίπαλος της θυγατρικής τού Προμηθέα. Πετάξατε τον ιδρώτα τους στα σκουπίδια, αναγκάζοντάς τα να αποχωρήσουν από την τελική φάση, να αποποιηθούν της… προίκας του. Ντροπή!

Να σε πιάνει μια αηδία, για το πώς ο κατά τα άλλα τεχνοκράτης μετέτρεψε την ΕΟΚ σε γραφείο εξυπηρέτησης του Προμηθέα. Κύριε Λιόλιο, είσαστε υπόλογος. Ο κ. Μουστάκης (επίσημη ανακοίνωση της Καλαμάτας είναι) ΔΕΝ τα είπε όλα. Συμπλήρωσε από κάτω κάποιος ένα εξαιρετικό σχόλιο, το οποίο συνυπογράφω:

«Ωραίο μήνυμα από τον Προμηθέα, τόσο στα νεαρά παιδιά της ΑΟΚ 80, ότι είναι κομπάρσοι των αναπτυξιακών, ότι θα έρχεται ένας διεθνής επαγγελματίας να μηδενίζει την προσπάθεια τους στη Γ’ Εθνική (τσάμπα οι θυσίες τους σε χρονιά πανελληνίων), όσο και στα παιδιά της θυγατρικής του, ότι είστε ανίκανοι να κερδίσετε και σας στέλνω βοήθεια.

Αλήθεια η τελική φάση εφήβων σε ποια πόλη ήταν αρχικά να γίνει και τελικά γίνεται στην Πάτρα, να μην κουράζονται οι αθλητές του Προμηθέα;

Ξεχνάνε όμως ότι συνήθως στον αθλητισμό έρχεται η θεία δίκη».

Κύριε Λιόλιο ΔΕΝ βρέχει. Σε λίγο ΔΕΝ θα σας σώζει ούτε η ομπρέλα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

A1 Γυναικών: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στην τελική μάχη για το πρωτάθλημα

Σήμερα η τελευταία πράξη στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ θα κριθεί …