Κεντρική Γ' Εθνική Δούκας: Πήρε και Κορομηλιά από τον Αργοναύτη

Δούκας: Πήρε και Κορομηλιά από τον Αργοναύτη

xristos koromilias argonaftis

Δεύτερος παίκτης και τρίτος συνολικά που κάνει το δρομολόγιο Αργοναύτης – Δούκας

Στον Δούκα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν και ο Χρήστος Κορομηλιάς (22 χρονών, 1.96μ.). Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής άφησε τον Αργοναύτη Ραφήνας για να φορέσει τη φανέλα του ΑΣΕΔ και θα ακολουθήσει τον προπονητή του Γιώργο Γιαννακόπουλο, αλλά και τον συμπαίκτη του φέτος τον Γεραμάνη.

Αναλυτικά:

«Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αθλητή Χρήστου Κορομηλιά (22ετών 1.96μ).

Ο συγκεκριμένος αθλητής αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο των «μπλε» από τις πρώτες ημέρες του «χτισίματος» της ομάδας. Ο προπονητής, Γιώργος Γιαννακόπουλος τον γνωρίζει πολύ καλά μιας και έχουν συνεργαστεί την τελευταία πενταετία στον Αργοναύτη Ραφήνας και έτσι οι συζητήσεις έφεραν πολύ γρήγορα και τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στα πρώτα του λόγια, μετά την υπογραφή του Συμβολαίου του με τον ΑΣΕ Δούκα, ο Χρήστος Κορομηλιάς, τόνισε: «Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του Δούκα και τον coach Γιώργο Γιαννακόπουλο, με τον οποίο συνεργάστηκα πέντε χρόνια στον Αργοναύτη Ραφήνας, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου για το φετινό πλάνο της ομάδας. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε υγεία και όλα τα υπόλοιπα θα τα βρούμε μέσα στο παρκέ».

Ο Χρήστος Κορομηλιάς ξεκίνησε τη μπασκετική του πορεία στον Προμηθέα Χαλανδρίου στον οποίοι και αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Η συνέχεια τον βρήκε στον Αργοναύτη Ραφήνας (2019-2023) για να καταλήξει φέτος στον ΑΣΕ Δούκα.

Η «οικογένεια» του ΑΣΕΔ καλωσορίζει τον Χρήστο στην ομάδα και του εύχεται υγεία και νίκες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…