Κεντρική Γ' Εθνική Δούκας: Νέος προπονητής ο Γιαννακόπουλος

Δούκας: Νέος προπονητής ο Γιαννακόπουλος

giorgos giannakopoulos doukas

Από τον Αργοναύτη Ραφήνας στον Δούκα

Τον προπονητή, που θα τον καθοδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, βρήκε ο Δούκας. Ο ΑΣΕΔ με επίσημη ανακοίνωση του γνωστοποίησε την πρόσληψη του Γιώργου Γιαννακόπουλου, ο οποίος θα διαδεχθεί στον πάγκο τον Κώστα Σορώτο.

Ο Έλληνας τεχνικός τα τελευταία χρόνια βρέθηκε στον Αργοναύτη Ραφήνας, στον οποίο άφησε εξαιρετικά δείγματα γραφής.

Αναλυτικά:

«Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Γιαννακοπουλο, ο οποίος διαδέχεται στον «μπλε» πάγκο τον Κώστα Σορώτο.

Ο 45χρονος προπονητής με πολύχρονη επιτυχημένη θητεία στον πάγκο του Αργοναύτη Ραφήνας αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε από τους ιθύνοντες του τμήματος.

«ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ»

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νέος τεχνικός των «μπλε» τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους ανθρώπους του Δούκα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Όσο κοινότυπο και αν ακούγεται, θα προσπαθήσω να δικαιώσω τις προσδοκίες που από κοινού έχουμε. Η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερη, σε προσωπικό επίπεδο, για αυτό και αισθάνομαι τυχερός που θα είμαι μέλος όλης αυτής της προσπάθειας που κάνει η ομάδα του Δούκα. Οι συζητήσεις μας έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και είναι πολύ σημαντικό για εμένα που έχω συναντήσει ένα όμορφο και οικείο περιβάλλον. Ξεκινάμε τον σχεδιασμό και τις πρώτες επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα νεανικό και ανταγωνιστικό σύνολο και όλοι μαζί να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Το WHO IS WHO ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Γιώργος Γιαννακόπουλος ξεκίνησε το μπάσκετ το 1990 στο Σπορτιγνκ στον οποίο και αγωνίστηκε από τις ακαδημίες μέχρι και το εφηβικό τμήμα. Στην πορεία βρέθηκε στην Αθηναΐδα, τον Αθηναϊκό και τον Αστέρα Εξαρχείων για να καταλήξει στον Αργοναύτη Ραφήνας. Το 2010 κρέμασε τα παπούτσια αναλαμβάνοντας assistant coach στο αντρικό τμήμα του Αργοναύτη στη Γ’ Εθνική και παράλληλα ήταν πρώτο προπονητής στην ομάδα νέων (u21) με την οποία έφτασε στους «8» του Πρωταθλήματος.

Το 2015 έκανε το μεγάλο βήμα του καθώς ανέλαβε τα ηνία της ανδρικής ομάδας της Ραφήνας στη Β’ ΕΣΚΑ. Στην 8ετή του θητεία στον πάγκο του Αργοναύτη, ο 45χρονος τεχνικός μέτρησε συνολικά 4 ανόδους και αγωνίστηκε μέχρι και τη Β’ Εθνική κατηγορία τη σεζόν 2021-2022.

Η διοίκηση του ΑΣΕ Δούκα καλωσορίζει τον Γιώργο Γιαννακόπουλο στην ομάδα και του εύχεται νίκες και επιτυχίες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…